Baschet: NBA - Magic Johnson a demisionat din funcţia de preşedinte din cauza conflictului cu managerul lui LA Lakers

Fostul mare baschetbalist Magic Johnson şi-a justificat, luni, demisia surpriză din funcţia de preşedinte al clubului Los Angeles Lakers (NBA), în luna aprilie, din cauza relaţiei sale conflictuale cu managerul general al echipei, Rob Pelinka, informează AFP, potrivit Agerpres.

'Nu mai aveam motivaţia de a munci la club, mai ales că trebuia să colaborez cu Pelinka, care voia locul meu', a explicat Magic Johnson pentru postul de televiziune ESPN. Fostul conducător de joc al lui Lakers l-a acuzat pe Pelinka pentru faptul că i-a denigrat munca în public şi apoi în presă. 'Începusem să aud chestii de genul 'Magic, se pare că nu prea munceşti şi nu vii niciodată la birou'. Angajaţii de la club mi-au spus că Rob spunea toate astea despre mine', a adăugat Johnson.

'Apoi, prieteni care nu aveau nimic de a face cu lumea baschetului mă sunau şi îmi spuneau că au auzit tot felul de lucruri despre mine spuse prin diverse locuri', a mai spus cvintuplul campion al NBA. Legendarul Magic Johnson a anunţat, la începutul lunii aprilie, spre surpriza generală, că demisionează din funcţia de preşedinte al clubului Los Angeles Lakers, din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), pe care o ocupa din februarie 2017. Am decis azi să părăsesc postul de preşedinte, a declarat Johnson într-o conferinţă de presă. Iubesc libertatea, am o viaţă magnifică în afara baschetului şi sunt foarte bucuros că revin la această viaţă, a adăugat Johnson. Earvin Magic Johnson, 59 ani, lăsase să se înţeleagă că se află în dezacord cu alţi conducători ai echipei californiene în legătură cu viitorul antrenorului Luke Walton, aflat sub semnul întrebării după un sezon dezamăgitor pentru franciza californiană, în ciuda venirii superstarului LeBron James.

Fostul mare baschetbalist a precizat că nu a avertizat-o în legătură cu decizia sa pe preşedinta executivă şi co-proprietara echipei, Jeanie Buss, despre care a vorbit de mai multe ori ca despre o soră şi pe care s convins-o să preia conducerea clubului în urmă cu ceva mai mult de doi ani. Demisia lui Johnson a fost epilogul unui sezon 2018-19 în care Lakers, a doua cea mai titrată franciză din NBA, a ratat calificarea în play-off pentru al şaselea an consecutiv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel