Baschet: NBA - Lindsay Gottlieb, numită antrenor secund la Cleveland Cavaliers

Cleveland Cavaliers a numit-o pe Lindsay Gottlieb, fostă antrenoare a echipei feminine a Universităţii din California, în postul de secund al antrenorului John Beilein, a anunţat, miercuri, franciza din campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA).

"Lindsay Gottlieb va aduce o cunoaştere aprofundată a baschetului, experienţa sa, sensul său pentru perspective care se vor potrivi foarte bine cu echipa noastră şi cu staff-ul nostru", a afirmat managerul general al echipei, Koby Altman.

Lindsay Gottlieb nu este însă prima femeie care a fost cooptată în staff-ul unei echipe din NBA cu acest nivel de responsabilităţi, după ce fosta jucătoare Becky Hammon a devenit unul din secunzii lui Gregg Popovich la San Antonio Spurs în 2014.

Recent, o altă echipă din NBA, New Orleans Pelicans, a numit o altă fostă jucătoare, Swin Cash, în postul de vicepreşedinte cu operaţiunile de baschet din cadrul clubului.

Cleveland Cavaliers a terminat sezonul regulat pe locul 14 şi penultimul din Conferinţa de Est, cu 19 victorii şi 63 de înfrângeri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel