Baschet: NBA - Kevin Durant a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile şi a fost operat

Kevin Durant a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile de la piciorul drept şi va fi indisponibil pentru mai multe luni, a anunţat starul echipei Golden State Warriors, campioana en titre a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), citat de AFP.

"Mi-am rupt tendonul lui Ahile, operaţia a avut loc astăzi (miercuri) şi a fost un succes", a scris Durant pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care poate fi văzut pe patul de spital.

"Drumul meu pentru revenirea pe parchet a început deja. Familia şi apropiaţii mei sunt alături de mine şi am apreciat sincer toate dovezile de afecţiune şi de susţinere pe care oamenii mi le-au trimis", a adăugat el.

În vârstă de 30 ani, Kevin Durant s-a accidentat luni, în cel de-al cincilea meci al finalei NBA, în care Golden State Wariors o înfruntă pe Toronto Raptors.

Accidentarea sa a declanşat o polemică, în condiţiile în care vedeta lui Warriors abia revenise pe parchet după o ruptură musculară suferită pe 8 mai. Au existat voci care au acuzat conducerea lui Golden State că se joacă cu sănătatea sa, o acuzaţie care chiar Durant a ţinut să o respingă, după operaţie.

"Baschetul este pasiunea mea cea mai mare şi am dorit să fiu pe teren luni, pentru a-mi ajuta coechipierii în lupta noastră pentru câştigarea celui de-al treilea titlu consecutiv", a explicat jucătorul.

Durant a marcat 11 puncte în cele 12 minute în care s-a aflat pe teren în cursul meciului câştigat de Golden State cu 106-105 la Toronto.

Raptors conduce cu 3 victorii la 2, iar cel de-al şaselea meci al finalei NBA este programat joi seara, la Oakland.

Noua campioană a NBA va fi echipa care va obţine patru victorii în această finală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel