Baschet: NBA. Golden State Warriors nu va putea conta pe Kevin Durant nici în meciul al treilea al finalei

Echipa Golden State Warriors, dublă campioană en titre, nu va putea conta pe starul Kevin Durant, accidentat, nici în cel de-al trei meci al finalei ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), programat miercuri seara la Oakland (California), a anunţat antrenorul Steve Kerr, citat de AFP.

Durant, desemnat cel mai bun jucător al ultimelor două finale ale NBA, s-a accidentat la pulpa piciorului drept pe 8 mai, în semifinalele Conferinţei de Vest. Fără el, Warriors le-a eliminat pe Huston Rockets (4-2) şi Portland Trail Blazers (4-0), însă a debutat cu stângul în finala NBA, pierzând joi în pe terenul formaţiei Toronto Raptors (109-118).

Campionii au reuşit să restabilească egalitatea duminică, în cea de-a doua partidă, impunându-se cu 109-104 la Toronto. Kevin Durant a fost cel mai bun marcator al lui Golden State de la debutul actualului play-off al NBA, cu o medie de 34,2 puncte pe meci. Antrenorul Steve Kerr a indicat, totodată, că nu ştie dacă va putea conta pe Klay Thompson, care s-a accidentat la un ischiogambier în jocul de duminică, informează Agerprres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel