Baschet: Americanul Kyle Lowry a declarat forfait pentru Cupa Mondială din China

Americanul Kyle Lowry, coordonatorul de joc al echipei Toronto Raptors, a declarat forfait pentru Cupa Mondială de baschet masculin din China (31 august - 15 septembrie), din cauza unei accidentări, informează AFP. 

Internaţionalul american a fost supus unei operaţii la degetul mare de la mâna stângă în luna iunie şi nu se va putea recupera la timp pentru a face parte din lotul selecţionatei Statelor Unite, care vizează câştigarea celui de-al treilea său titlu mondial.

'Speram să mă refac la timp pentru turneu, însă medicii nu mi-au dat undă verde pentru a putea relua baschetul în totalitate', a scris Lowry pe contul său de Instagram. Acest forfait se adaugă unei lungi liste de indisponibilităţi cu care se confruntă antrenorul american Gregg Popovich. LeBron James a anunţat în luna aprilie că nu va fi disponibil, fiind urmat în ultima perioadă de alte staruri NBA, între care James Harden, Anthony Davis şi Kawhi Leonard, care au ales să nu ia parte la Cupa Mondială, preferând să se pregătească pentru noul sezon din NBA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel