Bănel Nicoliță: Îmi fac meciul de retragere cu vaca în lucernă și la revedere!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Bănel Nicoliță a explodat după decizia Curții de Apel cu privire la palmaresul Stelei.

Luni, 23 octombrie, a avut loc o nouă înfățișare în procesul de palmares al clubului Steaua București.

În decizia Curții de Apel este menționat faptul că cele două cluburi au posibilitatea să facă recurs în termen de 30 de zile.

Decizia Curții de Apel l-a făcut pe Bănel Nicoliță să izbucnească. Fostul mijlocaș crede că este o bătaie de joc ceea ce se întâmplă și a recunoscut că în momentul de față nu știe să spună exact pentru ce club a jucat în perioada 2005 - 2011.

Două titluri de campion, o Cupă a României și o Supercupă a României sunt trofeele cucerite de Nicoliță la formația roș-albastră.

"Cu siguranță (n.r. că e bătaie de joc față de brandul Steaua). Suporterii sunt supărați, pentru că sunt niște legi pe care le dai, dar nu știi ce dai. În primul rând, noi, cei care am jucat pentru cel mai titrat brand din România.

Habar nu mai avem pentru cine am jucat, ce am făcut, dacă mai avem și noi campionate câștigate și-așa mai departe. E foarte greu, sincer

Am jucat la Făurei. Îmi fac meci de retragere la Făurei. Mă retrag de la Făurei că acolo am meciuri, acolo nu-mi ia nimeni meciurile pentru că am și investit. Acolo chiar că nu mă dă nimeni afară. Îmi fac frumos meciul de retragere cu vaca în lucernă și la revedere. Tu îți dai seama?”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik, citat de digisport.

Curtea de Apel a dat verdictul în procesul dintre CSA Steaua și FCSB

”Admite apelul formulat de apelanta-pârâtă SC Fotbal Club FCSB (fostă Fotbal Club Steaua București). Anulează în parte sentința apelată și rejudecând: Admite excepția lipsei calității procesuale a reclamantului CSA în privința cererii având ca obiect dreptul la palmares pentru perioada 1998-2003 și respinge cerere în consecință.

Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist ’Steaua București’ ca neîntemeiată. Menține dispozițiile sentinței referitoare la soluția în privința constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei ’Steaua București’ din 1947 și până în 1998 aparține reclamantului CSA și referitoare la soluția dată cererii conexe vizând perioada 1947-2003.

Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist ’Steaua București’, ca neîntemeiată.

Cele două părți pot depune recurs în 30 de zile de la comunicarea deciziei, care se va depune la Curtea de Apel București – Secția a III-a Civilă și pentru cauze cu minori și familie”, scrie în decizia Curții de Apel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel