Urmărește emisiunea live


Avocata din Iași s-ar fi certat cu iubitul la o petrecere, înainte să moară

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Ies la iveală noi informații în cazul avocatei din Iași care s-ar fi aruncat în gol de la etajul șase al unui bloc, sâmbătă dimineață.

Surse din cadrul anchetei citate de Ziarul de Iași spun că tânăra avocată Monica C. s-ar fi aruncat de la fereastră, de la etajul șase al unui bloc din Târgu Cucu în urma unor certuri cu iubitul ei, Sebastian F. 

Monica C. și Sebastian C. locuiau împreună în apartamentul din centrul orașului. Vineri noapte, ei au fost la o petrecere unde s-ar fi certat. Discuțiile contradictorii au continuat și acasă. 

Tânăra s-ar fi dezbrăcat și ar fi sărit în gol

Bărbatul, care a fost audiat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal, a mărturisit că tânăra s-ar fi dezbrăcat și ar fi sărit în gol de la fereastra locuinței.

Anchetatorii cred că, cel mai probabil, Monica C. se afla sub influența băuturilor alcoolice, asemenea iubitului ei. Rezultatul necropsiei va arăta dacă bănuiala anchetatorilor se confirmă. 

Nu au fost găsite urme de violență pe corpul tinerei avocate, precizează sursa citată. 

Știrea inițială 

O avocată în vârstă de 26 de ani s-ar fi sinucis, în Iași, sărind de la etajul șase al unui bloc din municipiu. Femeia a murit zdrobită pe asfalt. 

Concubinul ei a apelat numărul unic de urgență 112 în jurul orei 4:30 dimineața. 

Reprezentanții IPJ Iași au transmis că 'în dimineaţa de 19 iunie, în jurul orei 4.30, am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iaşi.'

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, care au identificat o tânără de 26 de ani. Ulterior, a fost declarat și decesul acesteia. 

'În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului', au mai transmis reprezentanții IPJ Iași, conform Adevărul.

O altă avocată a murit într-un accident, joi 

Un accident cumplit s-a produs joi, 17 iunie, pe raza localității Brănești. O avocată din municipiul Târgu Jiu, în vârstă de 42 de ani, a murit după ce autoturismul la volanul căruia se afla a intrat într-un cap de pod. În mașină mai erau și fiicele ei gemene, în vârstă de 10 ani, care au fost grav rănite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel