Auto - Formula 3: Sophia Floersch va concura din nou la Macao

Pilotul german Sophia Floersch a anunţat vineri că va concura din nou în Marele Premiu de Formula 3 de la Macao, care va avea loc între 15 şi 17 noiembrie, la un an după ce ea a suferit un grav accident pe acest circuit, informează presa internaţională. 

În urmă cu aproape un an, Floersch a scăpat cu viaţă ca prin minune după un accident impresionant, produs la o viteză de aproape 300 km/h, în timpul Marelui Premiu de Formula 3 de la Macao. Maşina pilotată de Floersch s-a lovit de spatele bolidului aflat în faţa sa, iar apoi a zburat peste o altă maşină şi peste bariera de protecţie a circuitului, oprindu-se într-o zonă ocupată de comisarii cursei şi de fotografi.

Tânăra sportivă germană a fost operată cu succes într-o clinică din Macao, după ce şi-a fracturat o vertebră. Intervenţia chirugicală a durat aproximativ 11 ore. La un după accident, Floersch va reveni în această regiune autonomă de pe coasta de est a Chinei şi va participa la a 66-a ediţie a Marelui Premiu. Ea va va concura pentru HWA, echipă pe care o cunoaşte deja după ce a pilotat la eseurile private de F3 la Valencia din luna octombrie.

'Sunt încântată să concurez din nou la Macao. Anul trecut a fost prima mea pistă acolo. Până la accident, a fost cel mai extraordinar eveniment la care am participat. Pista este incredibilă! Este atât de plăcut să pilotezi. Este incredibil într-o maşină de Formula 3, am fost cu zâmbetul pe buze la fiecare tur. După accident, am ştiut că vreau neapărat să mă întorc să concurez la Macao. Faptul că am reuşit asta în acest an arată că îşi poţi îndeplini visele când crezi în tine şi munceşti mult', a comentat sportiva în vârstă de 18 ani, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel