Atac halucinant al lui Papahagi: Udrea știa...

Adrian Papahagi o atacă dur pe Elena Udrea. Fostul candidat la președinția PMP susține că Udrea a folosit partidul pentru a-și obține imunitatea.

"Udrea simțea că va fi chemată la DNA, fiindcă știa prea bine care era sursa puterii și averii ei. Știa ce făcuse și știa că DNA știe.

De ce l-a mai dat deoparte pe Tomac pentru a prelua PMP? De ce a determinat retragerea fondatorilor FMP-PMP, cu prețul delegitimării acestui partid (care rămâne delegitimat de lașitate și servilism oricât ar încerca să se reinventeze)? De ce l-a pus de formă pe Diaconescu să candideze la prezidențiale și apoi l-a înlocuit?

Simplu. Rolul ei era să îl ajute pe Victor Ponta să câștige președinția, în schimbul imunității. Schema nu a ieșit. Ghinion", scrie Adrian Papahagi, pe Facebook. 

 
Papahagi nu folosește scenariul pentru prima dată. După ce a pierdut în cursa pentru președinția PMP și a demisionat din partid, a mai criticat-o pe această temă pe Elena Udrea.
 
Mesajul nu a prins, fiindcă atât în campania electorală, cât și înainte, Udrea l-a atact violent pe Victor Ponta, identificat drept principalul adversar al PMP și al lui Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel