Asistent medical, imagine sfâșietoare cu Benone Sinulescu, în pat, înconjurat de icoane și perfuzii - FOTO în articol

Foto: Facebook Benone Sinulescu
Foto: Facebook Benone Sinulescu

Un asistent medical care l-a tratat pe Benone Sinulescu a publicat o imagine emoționantă cu marele artist.

Benone Sinulescu, ultimul interviu pentru DC NEWS. Marea dorință înainte de moarte: Dacă mă ține Dumnezeu sănătos și rezolv și asta pe urmă pot să mor

La începutul lunii iulie 2021, impresarul lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, intra în direct la România TV și trăgea un semnal de alarmă cu privire la starea de sănătate a artistului. 

Ionuț Pavel spunea că Benone Sinulescu a fost dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.

"Este vorba despre o situație care durează de ceva vreme, cam de un an. Noi am vrut să-i păstrăm imaginea intactă și n-am ieșit cu intervenții. Acum simt că este nevoie. În clipa de față, artistul se află într-o stare foarte gravă și se stinge fără să aibă vreun ajutor de specialitate, într-o clinică de îngrijiri paleative de lângă Arad", a declarat Ionuț Pavel atunci.

Impresarul a atras atenția asupra faptului că "moartea dânsului este sigură în câteva zile, dacă nu se iau măsuri în clipa aceasta. Familiei îi este frică pentru imaginea maestrului. În clinica respectivă nu are îngrijire de specialitate, atât timp cât dânșii nu au un RMN, nu au posibilitatea să facă o electroencefalogramă, nu au un neuropsihiatru care să se poată ocupa de el sau medicamentația necesară (...) Nu putem să renunțăm la el și să așteptăm să moară! Este o atitudine medievală!".

Declarațiile impresarului erau negate vehement de soția lui Benone Sinulescu

”Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu, având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar și dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineață zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casă din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.În ziua de sâmbătă starea de sănătate s-a înrăutățit și în urmă discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care ii cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicită acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”.

Se dovedește că Beni pe bună dreptate nu îl consideră o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta. Va mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu”, a transmis Elena Sinulescu.

Benone Sinulescu a murit. Cele mai cunoscute MELODII ale artistului: "Roata vieții", "Radu mamii, Radule", sigur le-ai fredonat măcar o dată-n viață

Asistentul care a avut grijă de Benone Sinulescu în vară, fotografie emoționantă cu artistul

Ionuț Mureșan este bărbatul care l-a tratat pe Benone Sinulescu în luna iulie, iar la acea vreme a publicat o fotografie cu marele artist, care se afla în pat, înconjurat de icoane și perfuzii.

"Nu am cum să nu mă laud cu un așa pacient vioi.... Vă dorim multă sănătate și să fiți mereu așa de vesel!", scria bărbatul în dreptul fotografiei cu Benone Sinulescu, în luna iulie 2021.

Benone Sinulescu a murit. Dan Negru și Elena Merișoreanu: E prima dată când îmi "dă țeapă" / Parcă e un BLESTEM

Soția cântărețului, primele mărturisiri după moartea acestuia

"Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. Sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!", a declarat soția lui Benone Sinulescu, Elena Sinulescu, pentru impact.ro.

”A vrut să se păstreze în inima românilor așa cum arăta el pe scenă” a spus soția artistului despre el, potrivit Digi24. Mai mult, aceasta a spus că Benone Sinulescu a ales ca în ultimul timp să nu mai apară în media, din cauza problemelor de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel