Taxe prin SMS

Franța a interzis utilizarea telefoanelor mobile în școli
Franța a interzis utilizarea telefoanelor mobile în școli

Autoritățile au anunțat că oamenii nu vor mai fi nevoiți să stea la rând, ci vor putea să utilizeze și alte forme de plată.

Ieşenii pot plăti şi prin SMS taxa pentru eliberarea cărţii de identitate, au anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii Direcţiei Locale de Evidenţa Persoanelor Iaşi. 
Directorul executiv al acestei instituții, Marius Bodoga, a precizat că ieşenii au posibilitatea de a achita cei 7 lei prin intermediul unui SMS, astfel că nu vor trebui să stea la coadă pentru a achita această taxă. 

[citeste si]

Banii, și la ghișeu

Printre dările care se pot achita astfel se numără cea pentru cartea de identitate și pentru cartea de identitate provizorie, în valoare de șapte lei, respectiv, un leu.
Potrivit acestuia, taxele pot fi plătite scriind un mesaj la numărul 7530, cu textul IS 7 - pentru plata cărţii de identitate, IS 1- pentru plata cărţii de identitate provizorie, IS 12 - pentru taxa procesare dosar, urmat de Codul Numeric Personal (CNP) al solicitantului. 
Bodoga a precizat că, în continuare, se pot efectua plăţi la caseria Serviciului de Stare civilă, a celui de Evidenţă a persoanelor, la caseriile centrelor de cartier sau online, pe platforma ghişeul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel