Anulare mandat de arestare Renato Usatîi. Reacția deputatului Radu Marian

Parlament-Republica-Moldova
Parlament-Republica-Moldova

Deputatul Radu Marian a reacționat, pe pagina sa de Facebook, cu privire la anularea mandatului de arest față de liderul PPPN, Renato Usatîi.

Potrivit acestuia, aceasta este „încă o decizie a Procuraturii care transmite un semnal extrem de prost în societate, o instituție care demonstrează, a câta oară, că se lasă manipulată de factorul politic”.

Este extrem de îngrijorătoare eliberarea din arest a lui Usatîi! Eu înțeleg că sunt mari suspiciuni privind caracterul politic al dosarului, dar totuși e vorba de acuzații de tentativă omor! Încă o decizie a Procuratorii care transmite un semnal extrem de prost în societate, o instituție care demonstrează, a câta oară, că se lasă manipulată de factorul politic.

Sper să se înceapă cât mai curând procesul transparent de alegere a unui nou procuror general - integru și independent! a scris deputatul Radu Marian.

Procurorii au anulat mandatul de arestare pe numele lui Renato Usatîi, liderul PPPN. Cercetările în dosarul acestuia vor continua. Potrivit lui Usatîi, acesta va fi obligat să se prezinte la audieri, de fiecare dată când procurorii o vor cere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel