Antonescu: Ponta minte. Nu am avut o relaţie de familie

Crin Antonescu a declarat, miercuri seara, la RTV  că refacerea USL după alegerile europarlamentare după 25 mai este imposibilă pentru că despărţirea s-a făcut din motive foarte clare şi grave. Totul este o ipocrizie a PSD şi a premierului Victor Ponta, a mai declarat liderul PNL.

"După cum toată lumea cunoaște, domnul Ponta, și deciziile sale și atitudinile sale, și actele sale împreună cu ale PSD sunt cele care au dus la ruperea USL  și a guvernului", a declarat Crin Antonescu.

"E ipocrizie atunci când vobeşte de refacerea USL. Actele lui Ponta şi a celor din jurul lui au dus la ruperea USL. NU am fost prieten de familie. Nu ne-am intalnit niciodata cu familiile. Am avut o relatie politica apropiata ca doi oameni care au constituit o alianţă.", a spus Antonescu în cadrul unei intervenţii prin telefon la Romania TV.

"Am fost o dată într-adevăr la ziua fetiţei lui cu familia într-un loc public şi am fost eu la el acasă şi el la mine acasă, dar am vorbit doar politică. Nu a fost ceea ce se numește o relaţie apropiată de familie. E una din minciunile care contează cel mai puţin. Nu trebuie comparate relaţiile dintre doi vecini cu cele de familie.

"E o chestie de uşoară mahala. Să rămânem cu simţul umorului pentru că altfel îmi este greaţă. Dacă vrea să mă susţine la preşedinţie e doar o soluţie. Să mă susţină şi fără refacerea USL. E singura soluţie dacă PSD merge totuşi cu ipocrizia înainte.", a concluzionat Crin Antonescu.

Citește și: În ce condiții l-ar susține Ponta pe Antonescu la Președinție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel