Andrei Ștefănescu, după postarea Oliviei Steer la adresa lui: Mi-a venit să plâng! Cât să fii de câine?

Andrei Ștefănescu a reacționat după postarea Oliviei Steer, în scandalul izbucnit, după ce mai multe persoane l-au acuzat că minte că este infectat cu coronavirus.

Olivia Steer a distrbuit o postăre în care Andrei Ştefănescu a fost criticat pentru gestul de a-şi săruta copilul înainte de a pleca la spital, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

"Când nu-ţi înveţi bine rolul şi nu ai timp nici de repetiţii, că te cheamă ăştia deja pe scenă", scrie în postarea de pe "GO ON, Olivia Steer", căreia aceasta i-a dat share.

Vezi și: Andrei Ștefănescu, infectat cu coronavirus. Ce medicament primește în spital

Reacția lui Andrei Ștefănescu

"Mi-a venit să plâng când am văzut. Eu o ştiu pe Olivia Steer.  Am rămas extrem de dezamăgit, nu îmi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu. Spune acolo ceea ce am spus din suflet şi firesc. Eu am dormit cu băieţelul meu în pat, fiind bolnav, pentru că nu am ştiut pentru că aşa este nenorocita asta de boală, este asimptomatică la mine. (...) Am citit că am făcut o greşeală sau sunt un inconştient că mi-am pupat copilul când am plecat. Ştiam că plec multe săptămâni de acasă.

Am dormit cu copilul meu în pat, l-am pupat în toate zilele astea. Ce era să fac? În momentul în care am primit telefon şi mi s-a zis că sunt pozitiv să zic "hop, gata, nu mă mai atingeţi", când eu, cu o oră înainte, am stat cu copilul meu în braţe, neştiind că sunt bolnav. Cum să acuzi un om că şi-a pupat copilul la plecare? Cât să fii de câine şi cât să fii de rău? Eu cu câteva zile înainte l-am pupat firesc, fără să ştiu că sunt bolnav. Nu ai cum să mă acuzi de lucrul ăsta", a spus Andrei Ștefănescu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel