Andreea Răducan, verdict despre rezultatele de la Europene: Avem probleme

Andreea Răducan
Andreea Răducan

Preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică (FRG), Andreea Răducan, a declarat, luni, că gimnastica artistică are în continuare probleme, dar a menţionat că rezultatele de la Campionatele Europene de la Glasgow sunt încurajatoare.

Fosta gimnastă a declarat că echipa a început mai greu aceste Europene. "Dar nu întotdeauna ce începe prost se sfârşeşte tot prost. Rezultatele aduse de fetele noastre la Europene sunt încurajatoare. E clar că sunt probleme, dar cred că trebuie să vedem şi lucrurile bune. Am analizat şi lucrurile pe care nu le-am realizat aşa cum ne-am fi dorit. Am discutat şi cu antrenorii, dar şi cu fetele, şi toată lumea e dispusă să se întoarcă la muncă, să ne pregătim mai bine pentru Campionatele Mondiale care vor urma", a spus preşedinta FRG.

"La bine toată lume e în frunte..."

"Avem mult de lucru şi suntem conştienţi. Competiţia de la Glasgow va contribui la experienţa lor şi la progresul pe care ni-l dorim în viitor de la ele. La bine toată lumea e în frunte, dar eu cred că şi în aceste momente mai dificile pe care le traversăm e foarte important să fim uniţi. Ne avem unii pe ceilalţi, trebuie să recunoaştem problemele pe care le avem, iar o dată acceptate pasul spre redresare va fi deja făcut", a adăugat Andreea Răducan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel