Andreea Răducan, verdict despre rezultatele de la Europene: Avem probleme

Andreea Răducan
Andreea Răducan

Preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică (FRG), Andreea Răducan, a declarat, luni, că gimnastica artistică are în continuare probleme, dar a menţionat că rezultatele de la Campionatele Europene de la Glasgow sunt încurajatoare.

Fosta gimnastă a declarat că echipa a început mai greu aceste Europene. "Dar nu întotdeauna ce începe prost se sfârşeşte tot prost. Rezultatele aduse de fetele noastre la Europene sunt încurajatoare. E clar că sunt probleme, dar cred că trebuie să vedem şi lucrurile bune. Am analizat şi lucrurile pe care nu le-am realizat aşa cum ne-am fi dorit. Am discutat şi cu antrenorii, dar şi cu fetele, şi toată lumea e dispusă să se întoarcă la muncă, să ne pregătim mai bine pentru Campionatele Mondiale care vor urma", a spus preşedinta FRG.

"La bine toată lume e în frunte..."

"Avem mult de lucru şi suntem conştienţi. Competiţia de la Glasgow va contribui la experienţa lor şi la progresul pe care ni-l dorim în viitor de la ele. La bine toată lumea e în frunte, dar eu cred că şi în aceste momente mai dificile pe care le traversăm e foarte important să fim uniţi. Ne avem unii pe ceilalţi, trebuie să recunoaştem problemele pe care le avem, iar o dată acceptate pasul spre redresare va fi deja făcut", a adăugat Andreea Răducan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel