Andra, UMILITĂ de un fan. Artista, atacată: Arăți ca o mătușică! Te-ai îngrășat prea tare

Foto: Instagram Andra
Foto: Instagram Andra

Andra a fost atacată de internauți.

În ultima perioadă, Andra este aspru criticată pentru modul în care a ajuns să arate. 

Artista a primit un reproș foarte dureros pentru orice femeie din partea unui urmăritor.

Andra, umilită de un fan. Ce i-a putut spune acesta

În ultima perioadă, Andra a publicat fotografii din vacanța pe care a petrecut-o alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și de cei doi copii ai lor, David și Eva. Printre aceste fotografii se numără și unele de la mare, în care artista și-a ascuns trupul. 

Un fan i-a reproșat Andrei că s-a îngrășat prea tare și că a ajuns să arate ca o mătușică.

- "Andra, te-ai îngrășat prea tare. Arăți precum o mătușică", a scris urmăritorul.

Comentariul internautului nu a fost trecut cu vederea, iar fanii Andrei au sărit imediat în apărarea ei.

- ”O cineva fără importanță a scris: Ți-aș recomanda să mai slăbești. Nu-nțeleg, cine i-a cerut această recomandare? Unde scrie că trebuie să ai doar 50 de kilograme pentru a putea fi fericit? Cui îi pasă de aceste clișee într-o familie minunată care are alte valori decât cântarul, botoxul, silicoanele și în rest, nimic.

Indiferent câte kilograme are, este o femeie frumoasă, adevărată, talentată care nu și-a câștigat minunata familie și vocea doar pozând și având grijă la cântar. E o soție minunată, o mamă superbă și o cântăreață valoroasă", a fost unul dintre comentariile în favoarea artistei.

Andra, despre kilogramele în plus

În ciuda comentariilor și întrebărilor care curg în continuare pe rețelele de socializare a vedetei, Andra a decis să ofere mai multe explicații.

Astfel, Andra a vorbit deschis despre sarcină și despre toate zvonurile apărute și le-a spus tuturor că familia ei nu se mărește, iar problema ar fi kilogramele acumulate în plus din cauza pandemiei.

Andra a mărturisit că în pandemie a stat foarte mult acasă, cu cei mici și le-a gătit, dar a și mâncat. Așa că toate preparatele delicioase s-au depus direct pe burtică. Mai mult, vedeta a asigurat pe toată lumea că dacă va rămâne, din nou, însărcinată nu va păstra secretul și va da marea veste imediat.

"Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu. Fac de două feluri, pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu. Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roşu, aşa că mi-e uşor să le fac şi ies foarte bune.

Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă", a declarat Andra într-o emisiune TV, potrivit cancan.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel