Andra Măruță a dezvăluit eforturile din spatele meseriei

Foto: Instagram Andra
Foto: Instagram Andra

Andra Măruță a depus mult efort să ajungă cine este astăzi și a mărturisit că echipa pe care o are joacă un rol foarte important.

Andra Măruță este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista se bucură de un succes imens și de o familie fericită. Ea a depus mult efort pentru a ajunge cine este astăzi, iar echipa din spate a jucat un rol foarte important, conform Spynews.

Andra Măruță, declarații despre efortul din spatele meseriei

Andra Măruță a muncit de când era foarte mică pentru a-și vedea visul îndeplinit. Artista a iubit încă din copilărie muzica, iar cu dorință și persistență a reușit să ajungă acolo unde și-a dorit încă de la o vârstă fragedă.

Cântăreața a spus că tot ce face, face din plăcere și că se bucură de o echipă care o ajută foarte mult iar dacă simte că nu mai poate ia o pauză.

,,Eu chiar mă bucur de o echipă care mă ajută. Tot ce fac este din plăcere și la un moment dat dacă nu mai pot mă opresc, fac o pauză. Am mai făcut o pauză, însemnând că dacă melodia era la radio și era foarte difuzată și oamenii încă cereau cântecul acela, eu nu mai lansam alt cântec. Trebuie să ai o strategie ca artist", a declarat Andra Măruță.

Artista a mai spus că este o meserie care necesită foarte mult timp și se bucură că are o echipă în spate care se ocupă și se gândesc la ce ar trebui să facă pe viitor.

,,Este o meserie pe care o fac 24/24, eu acum chiar mă bucur de o super echipă care mă ajută, și oamenii aștia se ocupă și ne gândim ce ar trebui să facem pe viitor, ce melodii, căutam oamenii cu care să colaborăm", a mai spus cântăreața.

Artista și-a făcut un studio unde repetă cu echipa ei

Andra Măruță este de părere că fără exersat nu poți face performanță și consideră că dacă îți dorești să faci muzică este nevoie să repeți foarte mult. Ea a spus că atunci câdn era mică exersa fără să îi spună cineva.

,,Când eram eu mică, exersam fără să îmi spună cineva, luam toate melodiile le cântam, acum că am copii, îmi pun ceva să studiez și sunt distrasă", a mai spus artista.

Cântăreața a mai spus că nu mai repetă acasă, deoarece trebuie să aloce foarte mult timp familiei ei așa că și-a făcut un studio, unde lucrează împreună cu echipa ei.

,,Tocmai de aia mi-am făcut studio și mă întâlnesc cu echipa mea, cu colegii mei de trupă, și am niște oameni extraordinari în echipă", a mai spus Andra Măruță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel