André Rieu, al treilea concert în România, pe 14 iunie 2015

Violonistul André Rieu a anunțat ieri o nouă decizie privind programul concertelor sale în România de anul viitor, după ce și biletele pentru cea de-a doua reprezentație din 12 iunie, în Piaţa Constituţiei, s-au vândut tot în timp record.

André Rieu va susţine un al treilea concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 14 iunie 2015, după ce s-a înregistrat un număr record de bilete vândute - 23.000 - pentru cele două reprezentaţii anunţate anterior, pentru 12 şi 13 iunie 2015.

"All good things come in threes: A 3rd concert in Bucharest, Romania is on sale!/Toate lucrurile bune vin într-un trio: biletele pentru al treilea concert in Bucuresti s-au pus în vânzare!" a scris, la sfârșitul zilei de ieri, André Rieu, pe contul său de socializare.

Biletele pentru primul concert anunţat în Bucureşti al lui André Rieu, pe 13 iunie 2015, s-au epuizat miercuri în numai 180 de minute. La scurt timp, organizatorii au anunţat un nou concert pe 12 iunie 2015, tichetele fiind disponibile în reţeaua Eventim. Însă și de această dată, biletele puse în vânzare, ieri, la ora 13:00, s-au epuizat în timp record, astfel că artistul a anunţat că va susţine un al treilea concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, care va avea loc pe 14 iunie 2015.

André Rieu, decizie surprinzătoare privind spectacolele din România

Organizatorii susțin că aceasta este cea mai rapidă vânzare a biletelor înregistrată vreodată la un eveniment susţinut de André Rieu. Biletele pentru cel de-al treilea concert, cel din 14 iunie 2015, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi la partenerii autorizaţi, la preţuri cuprinse între 172,80 lei (categoria 7) şi 864 de lei (categoria VIP).

"Este un record nu doar pentru România. Aceasta este cea mai rapidă vânzare a unui concert André Rieu înregistrată vreodată", au confirmat pentru gandul.info și OMAVision, agenţia care se ocupă de comunicare pentru eveniment în România. "Ne bucură această reacţie a publicului român. Suntem copleşiţi".

Concertele marca André Rieu sunt notorii, faima lor fiind dată nu numai de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci şi de entuziasmul şi buna dispoziţie pe care artistul şi orchestra sa - Johann Strauss Orchestra - reuşesc să le insufle publicului, în timpul evenimentelor sale. De altfel, mulți dintre fanii celebrului violonist și-au manifestat curiozitatea în comentariile pe Facebook legată de ce piesă din repertoriul românesc va alege André Rieu să interpreteze în concertele pe care le va susține în Piața Constituției, în 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel