André Rieu, decizie surprinzătoare privind spectacolele din România

Celebrul violonist André Rieu a luat o decizie surprinzătoare după ce biletele pentru primul său concert susținut în România, organizat pe 13 iunie 2015, în Piaţa Constituţiei, s-au epuizat în doar trei ore de la punerea în vânzare.

"Biletele pentru primul concert al celebrului violonist Andre Rieu în România (13 iunie 2015, Piaţa Constituţiei, Bucureşti), puse în vânzare astăzi (miercuri - n.r.), la ora 9, 00, s-au vândut în numai 180 de minute. Andre Rieu anunţă că noul concert are loc vineri, 12 iunie 2015. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim chiar din acest moment", informează organizatorii într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

"Dragi fani din România, sunt copleşit de primirea călduroasă pe care mi-aţi făcut-o ieri la sosirea mea la Bucureşti pentru a anunţa primul nostru concert în România. Ne-aţi întâmpinat cu sufletul deschis şi noi ne vom deschide inimile către voi. Aştept cu nerăbdare să ne revedem cu toţii în iunie, în Piaţa Constituţiei, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans şi romantism la lumina stelelor!", le-a transmis Andre Rieu fanilor săi din România.

Biletele pentru concertul de pe 12 iunie costă între 172 şi 864 de lei, în funcţie de categorie.

Pentru spectacolul sold-out din 13 iunie au fost vândute 12.500 de bilete, ceea ce reprezintă un record, se arată în acelaşi comunicat.

Născut în Maastricht, Olanda, într-o familie de muzicieni, André Rieu este cel mai de succes violonist din lume și cel mai bine vândut muzician clasic din toate timpurile. Deține cea mai mare orchestră privată din lume și a vândut mai mult de 40 de milioane de albume și DVD-uri.

Denumit "Regele Valsului", André Rieu are mai mult de 1,2 milioane de fani pe Facebook, iar în concertele sale interpretează cele mai frumoase valsuri de Johann Strauss sau Franz Lehár, hit-uri de renume mondial din musicaluri și filme, cele mai iubite arii de operă și operetă, precum și muzică populară din toate decadele.

André cântă la o vioară construită de Stradivarius în 1732: "Îmi place acest instrument. Îmi amintește de cântăreața de operă Maria Callas - foarte pasională".

André Rieu, pentru prima dată în România. Ce mesaj a avut pentru fani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel