Corespondență de la Berlin: Anda Condeescu, 'Shootings Star' la a 63-a Berlinala…

Anul 2013 este norocos pentru frumoasa actrita Anda Condeescu. Anul acesta ea a avut surpriza sa fie convocata la Berlin intre 9 si 11 februarie.

Corespondență din Berlin de la Tudor Caranfil

La 24 de ani, actrita are deja doua roluri principale la activ (“Eu cand vreau sa fluier, fluier” si “Lover Boy”) si cateva premii internationale. Dar nu ca sa lanseze vreun film era solicitata, ci ca sa participe la stagiunea "Vedetelor in ascensiune", una dintre cele mai spectaculoase manifestări satelit ale Berlinalei, ajunsă la a 16-a sa ediţie. Expresie a cooperării cinematografiilor europene, 'Shootings Stars' are ca scop promovarea pe plan internaţional a celor mai talentaţi dintre tinerii actori europeni, cărora le facilitează întâlnirea cu membrii infuenţi ai industriei cinematografice.

Anda Condeescu este al cincilea actor roman solicitat sa urce pe podiumul carierelor viitoare. Pe invitatia pe care am primit-o, ea deschide frumosul pluton de staruri stralucind de tinerete, intre care Christa Therot, o delicata blonda reprezentand Franta, albaneza Arta Dobroshi cunoscuta noua ca Lorna fratilor Dardenne, enigmatica Hermina Lukac din Suedia, Saskia Rosenthal din Germania sau danezul Mikkel Boe Folsgaard lansat de frumosul film danez “Afacere regala” unde il juca pe regele Christian.

Ce a avut de făcut reprezentanta noastra în acest interval? A întâlnit regizori, producători de renume şi directori de casting care au luat act de existenţa ei. Duminica, in cea de a treia zi a evenimentului, starurile au fost prezentate public şi supuse unei “anchete” colective care să ne arate ce si cum gândesc aspiranţii la glorie. Trebuie să spun că Anda Condeescu a strălucit prin răspunsurile ei echilibrate şi eficace.

Acest program a însemnat în anii trecuţi o adevărată trambulină pentru Daniel Craig, Carey Mulligan, Ludivine Sagnier sau Ana Maria Marinca. Sa speram ca ea ii va aduce noroc in cariera si norocoasei noastre Anda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel