Anchetă după moartea fulgerătoare a sportivei Valeria Borza

valeria borza
valeria borza

Oficialii români cer demararea unei anchete în cazul sportivei Valeria Borza care a murit subit, la vârsta de 29 de ani.

Valeria Borza a murit din cauza unui virus periculos, fiind diagnosticată cu meningită bacteriană. Sportiva a simțit o durere de cap bruscă şi foarte puternică şi a fost transportată la spitalul din Roubaix, unde a fost dusă direct la secţia de reanimare, dar a intrat rapid în comă.

“Din păcate, am aflat și noi această veste tristă despre tragedia Valeriei borza. Am cerut explicații colegilor francezi pentru că este ciudat faptul că nu a fost depistată cu nicio boală în urma controalelor pe care sportivii de perfomanță le fac de obicei. Francezii au început o anchetă. Nu pot da detalii mai multe. Avem suportul colegilor din Franța. Este și interesul lor de a elucida această situație pentru a nu pune în pericol și pe alte persoane. Sportivii mai au probleme de sanatate, dar aici este vorba despre o infecție cauzată de o bacterie", a spus ministrul Tinererului și Sportului, Nicolae Bănicioiu, la Romania TV. Meningita bacteriană este o infecţie gravă a fluidului din măduva spinării şi a celui care înconjoară creierul. Se poate răspândi prin contactul unei persoane sănătoase cu scurgerile de la nivelul nasului sau gât ale unei persoane bolnave.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel