Anca Sigartău, la un pas de moarte: Nu mai am foarte mult timp

De curând, Anca Sigartău a făcut mărturisiri impresionante. Concurenta de la Asia Express a trecut prin momente dramatice. 

"Eram în spital și la un moment dat știu că am vrut să ies din spital, pentru că mi-am dat seama că nu mai am foarte mult timp și vreau să fiu acasă, alături de copii. Cât mai am, măcar să fiu cu ei. Am ieșit din spital pe 15 noiembrie, ziua de naștere a bunicii mele. Știam că începe Postul Crăciunului. Nu aveam nici o informație despre post, despre biserică, despre lucrurile de genul ăsta, dar știam, în interiorul meu, că vreau să încerc. Că trebuie să mă duc acasă să țin post.

Pe 15 noiembrie am ieșit din spital cu niște indici foarte mari, pe 20 decembrie, când m-am întors la control, m-au întrebat: "Unde este tumora?". Nu mai era. M-a întrebat doctorul ce am făcut, ce tratament. Și i-am spus: "Eu vă spun, dar nu o să credeți". Asta s-a întâmplat. Nu mai exista tumora. Indicii coborâseră foarte mult. Nu știam că Postul poate să aibă o asemenea putere. Din momentul acela am știu că voi trăi", a mărturisit Anca Sigartău în emisiunea "Prietenii de la 11", de la Antena 1.

Vezi și: Dieta cu lămâie și ghimbir. Slăbești ușor până la 8 kilograme

Botezatu, atac CRBL și Andreea Bălan. "Vor să vadă "carne", "sânge"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel