Botezatu, atac CRBL și Andreea Bălan: Vor să vadă "carne", "sânge"

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a reacționat, după ce colegii și alte vedete au criticat comportamentul Biancăi Drăgușanu din emisiunea Asia Express.

"Bianca este o femeie care reuşeşte tot ceea ce îşi propune. A arătat că poate să fie prezentatoare tv şi a făcut o afacere profitabilă in fashion. Eu i-am dat sfaturi şi aş ajuta-o mereu, este un om în care poţi investi, că merită, şi mereu a avut potenţial. Iar în ceea ce priveşte show-ul din Asia, să fim realişti, Bianca a fost băgată acolo să facă spectacol.

Dacă era Sfânta Filofteia, o finuţă şi o delicată, nu o băga nimeni în seamă. Ce, ăştia care s-au luat de ea nu înjură? CRBL nu înjură, Andreea Bălan nu înjură? Bianca este un om real, care-şi arată faţa chiar şi în faţa camerelor. Clachează şi ea, de multe ori a fost catalogată drept instabilă, dar nu e adevărat. Aşa e ea, pur şi simplu! Dacă era mută şi statuară nu mai ajungea cine este în ziua de azi. Acelea au fost reacţiile ei naturale. În plus, oamenii vor să vadă "carne", "sânge", "show"! Emisiunile unde a fost Bianca au avut toate rating", a declarat Botezatu, pentru WOWbiz.ro.

Vezi și: Dieta cu lămâie și ghimbir. Slăbești ușor până la 8 kilograme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel