Ana Morodan, primul mesaj pentru tinerii care o urmăresc: ”Nu faceți ca mine. Nu merită”

Sursa foto Facebook Ana Morodan
Sursa foto Facebook Ana Morodan

Ana Morodan a fost implicata în două incidente rutiere. În momentul în care femeia a fost oprită de polițiști, a continuat să meargă cu autovehiculul preț de câțiva metri, timp în care a lovit două autoturisme care erau parcate.

 

Când i s-a cerut să sufle în fiolă, Ana Morodan a refuzat, drept pentru care a fost dusă la INML, unde a refuzat prelevarea probelor biologice. Astfel s-a ales cu primul dosar penal, iar permisul i-a fost reținut.

7 ore mai târziu, un alt echipaj al poliției de rutieră a oprit-o în trafic pe Ana Morodan.  În urma verificărilor polițiștii au constatat că femeia conducea fără să abiă drept, având permisul reținut. Atunci i s-a întocmit cel de-al doilea dosar penal. De această dată Ana Morodan a acceptat să sufle în etilotest. Rezultând o alcoolemie sub 0,4 la mie în aerul expirat, este dusă din nou la INML pentru a-i fi prelevate probe biologice.

Polițiștii au descoperit că, în afară de faptul că s-a urcat băută la volan, vloggerița se afla și sub influența substanțelor interzise. Așa s-a ales cu al treilea dosar penal.

Joi, Ana Morodan a postat pe Facebook un mesaj surprinzător pentru tinerii care o urmăresc. 

”Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie influenceri. Nu faceți ca mine”, scrie Morodan continuând: ”Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită”, a scris Ana Morodan.

Citește și: Ana Morodan: Am luat pastile de somn. Doar am condus fără carnet. Gata, ho! Nu am făcut alte prostii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel