Americanul Sepp Kuss a câştigat etapa a 15-a a Turului Spaniei la ciclism. Roglic rămâne lider la general

Rutierul american Sepp Kuss (Jumbo-Visma) a câştigat, duminică, etapa a 15-a a Turului ciclist al Spaniei, la Alto del Acebo, în timp ce slovenul Primoz Roglic şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului general, scăpând de principalul său rival, spaniolul Alejandro Valverde, transmite AFP.

La capătul unei zile marcate de patru ascensiuni de primă categorie, Kuss (24 ani) s-a impus en solitaire, obţinând cea mai frumoasă victorie din carieră. El a fost cronometrat cu timpul de 4 h 19 min 04 sec pe 154,4 km, fiind urmat la 39 de secunde de portughezul Ruben Guerreiro (Katiuşa) şi la 40 de secunde de britanicul Tao Geoghegan Hart (Ineos).

Triumful echipei olandeze Jumbo-Visma a fost complet, pentru că slovenul Roglic, aflat în frunte de marţi, şi-a mărit avansul faţă de principalii urmăritori. Alejandro Valverde (Movistar), fost câştigător al Turului Spaniei, se află la 2 min 25 sec de lider, poziţia a treia fiind ocupată de un alt sloven, Tadej Pogacar (UAE Emirates), la 3 min 42 sec, etc. Etapa a 16-a, de luni, lungă de 144,4 km, se va încheia pe vârful Cubilla. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel