Urmărește emisiunea live


Amazon și Google, BLOCAJ total

Cele două uriașe companii americane, Amazon și Google, au fost anunțate că un mare număr de adrese IP care le aparțin au fost oprite temporar.

Autoritatea de reglementare din domeniul telecomunicaţiilor din Rusia, Roskomnadzor, a anunţat, marţi, că a notificat companiile Amazon şi Google că un mare număr dintre adresele lor IP sunt blocate în urma deciziei Moscovei de a opri temporar serviciul de mesagerie Telegram, transmite agenţia Interfax, preluată de Reuters, citate de Agerpres. 
”Am informat ambele companii că un număr semnificativ de adrese IP localizate în cloud-urile acestor două servicii au căzut sub incidenţa blocadei pe baza deciziei Curţii de Justiție de blocare a Telegram”, a declarat şeful Roskomnadzor, Aleksandr Jarov.

[citeste si]

Telegram, prima pe listă

Autoritatea de reglementare a comunicat, luni, că a început blocarea accesului la mesageria Telegram după ce această companie a refuzat solicitarea Serviciului Federal de Securitate (FSB) de a permite accesul la mesajele criptate ale utilizatorilor săi. 
Roskomnadzor a precizat că blocarea intervine ca urmare a unei hotărâri judecătoreşti luate vineri și a spus că Telegram încalcă legislaţia rusă.

Compania care deţine Telegram a fost fondată de rusul Pavel Durov - cofondator al reţelei sociale VKontakte, supranumită ”Facebook-ul rusesc”. El a părăsit Rusia în 2014, după ce s-a exprimat în repetate rânduri în mod critic la adresa Kremlinului. Telegram numără aproximativ 200 milioane de utilizatori în întreaga lume, fiind a noua cea mai utilizată aplicaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel