Amanda Kurtovic de la CSM Bucureşti, cea mai bună jucătoare a lunii ianuarie

Jucătoarea norvegiană Amanda Kurtovic, componenta campioanei României, CSM Bucureşti, a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lunii ianuarie de către Federaţia Europeană de Handbal (EHF). 

Kurtovic a reuşit cele mai multe goluri ale sale într-un meci din acest sezon chiar în derby-ul cu Gyor (28-22), 8 la număr. 

Bineînţeles, acest premiu înseamnă mult pentru mine şi să îl primesc pentru a doua oară în acelaşi sezon este extraordinar, a declarat Amanda Kurtovic pentru site-ul EHF. 

Toamna noastră a fost cu urcuşuri şi coborâşuri din cauza faptului că aveam multe jucătoare noi în echipă. După Anul Nou am reuşit să ne adaptăm mai bine, iar acest lucru a dat o creştere a performanţelor echipei, şi eu beneficiind de acest lucru, a explicat Kurtovic. 

O mare schimbare 

Pentru mine, mutarea de la Larvik la Bucureşti a fost o mare schimbare, dar m-a ajutat mult faptul că am avut o coechipieră de la Larvik, Marit Malm Frafjord, cu mine, dar şi faptul că sunt multe scandinave în echipă. În fine, Helle Thomsen a însemnat mult ca antrenoare. Este o antrenoare foarte dedicată, căreia îi pasă mult despre micile detalii ale jocului, a mai spus Kurtovic (26 ani). 

Are aşteptări mari, dar asta trebuie să faci când ai în echipă una-două jucătoare de clasă mondială pe fiecare poziţie, a subliniat interul dreapta în legătură cu antrenoarea daneză. 

Turneul FINAL 4

Calificarea la turneul FINAL4 de la Budapesta, din mai, este evident primul nostru mare obiectiv din acest sezon, dar ne dăm seama că mai avem un drum lung până a ne atinge ţelul, a concluzionat Amanda Kurtovic. 

În ancheta EHF, Amanda Kurtovic le-a devansat pe coechipiera sa Cristina Neagu, pe Dragana Cvijic (Vardar Skopje/Serbia), Ana Viahireva (Rostov-Don/Rusia) şi Allison Pineau (Brest Bretagne/Franţa), relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel