Alina Gorghiu, prima reacție după ce moțiunea de cenzură a PNL a căzut în Parlament

Co-președintele liberal Alina Gorghiu a oferit, vineri, prima reacție după ce moțiunea de cenzură inițiată de PNL a căzut în Parlament.

Vezi aici detalii: MOȚIUNEA DE CENZURĂ A PNL A CĂZUT ÎN PARLAMENT

”Este un rezultat care, din punctul nostru de vedere, înseamnă multe: înseamnă lipsă de respect și sfidare din partea lui Ponta și a colegilor din PSD față de românii din țară și străinătate, care, din păcate, nu vor putea să-și exercite dreptul de vot, așa cum prevede Constituția. 

Altfel, ați sesizat, ca și mine, că parlamentarii PSD astăzi au fost niște fantome prin sală. N-au fost lăsați să-și exercite dreptul de vot, așa, ca o ironie la tema pe care am propus-o. Nu este nici un fel de problemă, Ponta va pleca. Că n-a plecat astăzi, va pleca mâine, zilele următoare. Finalul carierei domniei sale este clar, este așteptat și vă mărturisesc că nu vom sta cu mâinile încrucișate.

Dacă astăzi n-a avut succes moțiunea noastră de cenzură, o moțiune de cenzură în toamnă, împotriva Guvernului lipsit de legitimitate, cu siguranță va avea succes”, a comentat Alina Gorghiu, la câteva minute după anunțarea scorului obținut de moțiunea de cenzură a PNL în Parlament.

Citește și: Gorghiu - Tăriceanu, scandal monstru în Parlament înainte de vot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel