Alina Gorghiu: Moțiunea de cenzură, negociată cu cei din PSD. N-am bătut la uși închise

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, spune că liberalii negociază cu fiecare parlamentar în parte susținerea moțiunii de cenzură. Gorghiu precizează că pesediștii nu sunt excluși din aceste negocieri, existând fisuri în sânul coaliției de guvernare.

Alina Gorghiu a arătat, marți, la interviurile DC News Live, că liberalii au declanșat operațiunea de strângere a numărului necesar de parlamentari pentru debarcarea guvernului Ponta. 

"Se discută deja. Aritmetica este simplă, nu ne este foarte favorabilă, pentru că există un număr destul de mare de parlamentari care susțin guvernul Ponta, dar asta nu înseamnă că nu încercăm să explicăm fiecărui coleg oportunitatea și legitimitatea demersului PNL", a spus Gorghiu.

"În acest moment, da, se fac discuții cu toată lumea. Absolut toată lumea. Inclusiv cu cei din PSD și să știți că n-am bătut la uși închise. Sunt oameni care înțeleg că partidul din care fac parte și care conduce Guvernul României merge într-o direcție greșită și că politicile pe care le-au aplicat și le aplică nu sunt cele la care populația României vibrează la acest moment", a mai declarat co-președintele PNL.

Alina Gorghiu a spus că PNL refuză să primească traseiști, deși au fost parlamentari doritori să se înscrie în noul Partid Național Liberal.

"Au fost parlamentari care au dorit să se înscrie în PNL și am refuzat solicitarea lor. Asta nu înseamnă că nu se va discuta cu fiecare parlamentar pentru conturarea majorității parlamentare în vederea promovării acelei moțiuni de cenzură", a spus Gorghiu.

Alina Gorghiu: Cătălin Predoiu, în acest moment, candidatul pentru Guvernul PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel