Urmărește emisiunea live


Alina Dumitru, numită vicepreședinte ACS Judo Phoenix Timişoara

Campionala olimpică Alina Dumitru a devenit vicepreşedinte onorific al ACS Judo Phoenix Timişoara.

Alina Dumitru, campioana olimpică de la Beijing, a devenit, vineri, vicepreşedinte de onoare al ACS Judo Phoenix Timişoara, club care organizează turneul European Champion Club Cup pentru sportivii sub 15 ani.

Medalia personalizată a fost realizată de sculptorul Bogdan Nueleanu şi i-a fost înmânată sportivei, împreună cu o diplomă, de către preşedintele clubului bănăţean, Laurenţiu Jurcă, arată un comunicat remis vineri Agerpres.

"European Champion Club Cup este adresat sportivilor sub 15 ani şi este deosebit de important pentru că este vârsta la care mulţi renunţă la judo. Şi eu am avut la sală copii la vârsta aceasta şi nu am avut cum să-i reţin. Eu m-am apucat de judo la 12 ani, dar numai peste doi ani am început să înţeleg acest sport. Un cantonament efectuat la Băile Herculane mi-a schimbat viaţa, după acel moment au început să apară şi rezultatele", a afirmat Alina Dumitru.

În acelaşi context, preşedintele Asociaţiei Junior Sport, Beatrice Mercado, a primit titlul de Ambasador Judo Phoenix pentru toate evenimentele organizate de club.

Sâmbătă, la European Champion Club Cup vor participa selecţionatele Under 15 din Germania (TSV Abensberg Judo), Serbia (Judo Klub Lokomotiva Vrsac) şi Ungaria (BM Kano Judo SE Bekescsaba), iar România va fi reprezentată de Team Phoenix, echipă alcătuită din campionii şi medaliaţii de la competiţiile naţionale de judo din cadrul ACS Judo Phoenix Timişoara.

Echipa câştigătoare va fi răsplătită cu un premiu de 1.000 de euro, cei de pe locul secund cu 700 de euro, în timp ce cluburile de pe locurile III-IV vor primi câte 400 de euro.

La European Champion Club Cup U15 va fi prezent Laszlo Toth, preşedintele Federaţiei Maghiare de Judo, alături de vicecampionul olimpic Miklos Ungvari, din Ungaria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel