Alexandru Papadopol, rolul principal într-un nou film românesc

Actorul Alexandru Papadopol joacă rolul principal în lungmetrajul românesc, "Acasă la tata", un film nou, în regia lui Andrei Cohn.

Aflat în rolul principal, Alexandru Papadopol dă viață personajului Robert, un tânăr scriitor din București care trece printr-o criză și se întoarce, pentru scurt timp, în satul natal, la tatăl lui rămas văduv.

Ajuns acasă, îi întâlneşte pe doi dintre foştii colegi de clasă - pe Petrică - prietenul cel mai bun din copilărie, acum însurat şi cu copii - şi pe Paula - iubita lui din adolescenţă. Într-un timp foarte scurt rescrie toate relaţiile: cu tatăl lui, cu prietenul cel mai bun, cu prima iubire, cu tot ce înseamnă "trecut".

"Robert... personajul din "Acasa la tată" este unul foarte complex. Spun asta pentru că în 24 de ore el îsi revizuiește toate relatiile care păreau până atunci de neclintit. Este o probă de maturitate și un bun motiv de introspecție. Cred că acest rol se poate transforma într-unul "definitoriu" pentru orice carieră... a oricărui actor... și m-am bucurat enorm când am fost ales eu pentru a-l" întruchipa" pe Robert... De asemenea, filmul este unul excelent, a fost foarte bine primit de public la avanpremieră și e flatant să fii personajul principal într-un film atât de bun și de bine lucrat!!!", declară Alexandru Papadopol.

În "Acasă la tata" Alexandru Papadopol îi are colegi pe Andi Vasluianu, Ioana Flora, Florin Zamfirescu, Natașa Raab, Mirela Oprișor și Sorin Cociș.

Lungmetrajul va avea premiera în luna septembrie și este produs de Family Film.

VEZI ȘI: Filmul Live, 500 de like-uri pe Facebook și doar 5 oameni în sala de cinema

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel