Filmul Live, 500 de like-uri pe Facebook și doar 5 oameni în sala de cinema

O sală de cinema goală. Aproape goală. Cinci oameni s-au adunat luni seară, la ora 19,25, în fața cinema CORSO din centrul Capitalei. Printre cei veniți să vadă sau să revadă filmul “Live” s-au numărat Lia Bugnar și Anghel Damian.

(w670)

"Vino la cinema CORSO : de luni 13 iulie pana joi 16 iulie 13:00 15:00 17:00 19:30 Blv. Regina Elisabeta 27 Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac,, Claudiu Bleonț in filmul LIVE" – anunț apreciat de aproape 500 de oameni. Dacă toți ar fi venit la cinema Corso – așa cum poate unii s-ar fi așteptat după numărul de Like-uri - sala ar fi fost neîncăpătoare.

Filmul "Live" merită văzut. Și revăzut

Filmul "Live" merită văzut, chiar dacă ceea ce se întâmplă în peliculă vedem zi de zi la televizor, pe toate posturile TV: corupție, politicieni de top băgați la închisoare, jurnaliști șantajați, interese financiare fabuloase, scandaluri și drama presei românești.

Povestea lungmetrajul "Live"

Lungmetrajul "Live" spune povestea Emei, intrerpretată de Rodica Lazăr, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Succesul ei depinde major de rating, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața. Ema va fi prinsă în strânsoarea unei uriașe și periculoase mașinării care demască cele mai controversate personaje politice ale momentului.

(w670)

Scenariul este semnat de Vlad Păunescu și Mihai Mănescu, director de imagine Adrian Silișteanu, scenografia a fost realizată de Călin Papură, costumele au fost create de Oana Păunescu, montaj Dan Nanoveanu, muzica Petru Mărgineanu.

Semnal de alarmă dat în presa românească

"Live" poate fi interpretat și drept un semnal de alarmă dat zonei politicii, către patronii de presă din România. De ce? Pentru că presa nu merită și nu trebuie să fie subjugată mediului politic, corupției și intereselor economice.

Mircea Badea și Mircea Geoană joacă propriile roluri din viață

Mircea Badea și Mircea Geoană interpretează proprile roluri în film. Mircea Geoană este prezent ca invitat în film pentru a comenta la televiziunea Dada TV evenimentele de la 11 septembrie din SUA, iar Mircea Badea prezintă revista presei.

Rodica Lazăr, în rolul principal

Actrița Rodica Lazăr interpretează rolul unei jurnaliste, unei realizatoare TV din România cum multe ar trebui să fie. Luptă aproape singură pentru meseria ei în ciuda intereselor economice și contra corupției.

Pentru a afla mai multe lucruri despre "Live", sunteți invitați la cinema Corso! Nu vă veți plictisi nicio secundă pentru că veți vedea o pagină din istoria actuală care se termină cu o concluzie tristă: de multe ori în viață banii primează în fața relaților personale și din păcate chiar le distrug. Mergeți la film! Prețul unui bilet este de 10 lei.

VEZI ȘI: Mircea Badea, ACTOR în filmul "LIVE". Premiera, 15 mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel