Alexandra Dinu cere poprire pe salariul de la Rapid al lui Adrian Mutu. „Briliantul” nu ar mai fi plătit pensia alimentară din 2014

Facebook Adrian Mutu
Facebook Adrian Mutu

Alexandra Dinu, prima soție a Briliantului l-a dat în judecată pe fostul decar al naționalei, cerând banii restanți din pensia alimentară datorată pentru fiul lor Mario: 100.000 de euro. Lui Mutu i s-ar putea pune poprire pe salariul de la Rapid, întrucât nu a mai plătit pensia alimentară din 2014.

 

Adrian Mutu  și Alexandra Dinu au format o căsnicie timp de 2 ani, iar în relația lor a rezultat un fiu, Mario Mutu, acum în vârstă de 19 ani. Fostul cuplu a divorțat în 2003.

În urma divorțului, fostul fotbalist s-a văzut nevoit să achite o pensie alimentară în valoare de 5.000 de euro lunar.

Au trecut 18 ani de la divorțul de Alexandra Dinu. Fostul fotbalist nu a achitat pensia alimentară în întregime, iar Alexandra Dinu l-a acționat în instanță și a cerut poprirea salariului pe care ”Briliantul” îl încasează ca antrenor la Rapid.

Ce salariu primește Mutu la Rapid?

Mutu ar fi încetat plățile în urmă cu câțiva ani, după ce a acumulat foarte multe datorii. Mutu ar fi încetat plățile în urmă cu câțiva ani, astfel adunând o datorie semnificativă. Astfel s-a ajuns ca Adrian Mutu să-i fie restant fiului său cu peste 100.000 de euro.

Adrian Mutu ar încasa lunar de la Rapid București salariul de 10.000 de euro. 

Adrian Mutu a pierdut în 2018 definitiv procesul pe care fosta soție îl deschisese pentru pensia alimentară a băiatului lor.

La vremea respectivă, antrenorul a fost obligat de către judecători să-i plătească Alexandrei Dinu suma de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru fiul lor din ultimii ani.

Clubul Rapid este implicat în proces în calitate de terț poprit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel