Alegeri parlamentare parțiale. PSD-UNPR-PC are aproape toate mandatele

Alianța PSD-UNPR-PC se întărește în Parlament, după alegerile parlamentare parțiale. 

Surse din PSD au declarat, pentru Mediafax, că PSD-UNPR-PC câştigă aproape toate mandatele pentru care au concurat la alegerile parţiale parlamentare şi locale.

Singurul sub semnul întrebării este mandatul de deputat în Ilfov pentru Gabriela Szabo. Ilie Năstase a câştigat mandatul de senator în Colegiul 8 din Sectorul 4, în timp ce Florin Tecău a obţinut funcţia de preşedinte al CJ Argeş. El l-a succedat pe fostul preşedinte Constantin Nicolescu, potrivit unor surse social-democrate.

VEZI și: Provocare inedită din PMP pentru Ilie Năstase

lie Năstase a candidat din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC pentru mandatul de senator din colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei, post rămas vacant după demisia din Senat a lui Dan Voiculescu. Alegeri parţiale parlamentare au avut loc, duminică, simultan cu scrutinul pentru PE, în Capitală şi în şase judeţe, pentru cinci mandate de deputat şi trei de senator.

Potrivit hotnews.ro, prezența la vot în colegiile unde au fost organizate alegeri parlamentare, la ora 21:00, parțiale a fost următoarea: 

1. 22,40% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale din Colegiul uninominal nr. 9 Cricumscriptia Electorala nr. 18, judetul Galati. (marja de eroare +/-3%)

2. 35,49% din alegatorii inscrisi in listele electorale din Colegiul uninominal nr. 2 Circumscriptia Electorala nr. 20, judetul Gorj. (marja de eroare +/-3%)

3. 45,60% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale din Colegiul uninominal nr. 3 Circumscriptia Electorala nr. 22 judetul Hunedoara. (marja de eroare +/-3%)

4. 36,52% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale din Colegiul uninominal nr. 4 Circumscriptia Electorala nr. 25 din judetul Ilfov. (marja de eroare +/-3%)

5. 35,59% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale din Colegiul uninominal nr. 2 Circumscripita Electorala nr. 32 judetul Satu Mare. (marja de eroare +/-3%)

6. 18,01% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale din Colegiul uninominal nr. 3 Circumscriptia Electorala nr. 37 judetul Timis. (marja de eroare +/-3%)

7. 21,47% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale din Colegiul uninominal nr. 7 Circumscriptia Electorala nr. 42 Municipiul Bucuresti. (marja de eroare +/-3%)

8. 20,62% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale din Colegiul uninominal nr. 8 Circumscriptia Electorala nr. 42 Municipiul Bucuresti. (marja de eroare +/-3%) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel