Agresor cunoscut, personaj de film

foto: captura video youtube
foto: captura video youtube

Povestea unei celebrități acuzată de peste 70 persoane, transpusă pe marile ecrane.

O dramatizare din culise privind modul în care New York Times a documentat şi publicat articolul care l-a acuzat pe puternicul producător hollywoodian Harvey Weinstein de hărţuire sexuală va fi dezvoltată într-un film, a declarat miercuri unul dintre susţinătorii proiectului, citat de Reuters. 
Annapurna Pictures şi compania lui Brad Pitt, Plan B Entertainment, a cumpărat drepturile de ecranizare pentru povestea din spatele articolelor jurnaliştilor Jodi Kantor şi Megan Twohey, a declarat purtătoarea de cuvânt a Annapurna, Ashley Momtaheni.

[citeste si]

Jurnaliști premiați

Filmul va arăta cum s-a concretizat investigaţia jurnaliştilor. Cei doi reporteri au primit săptămâna trecută premiul Pulitzer, cea mai mare distincţie din jurnalismul american, împreună cu Ronan Farrow, care a scris despre acest subiect pentru revista The New Yorker. 
Peste 70 de femei l-au acuzat pe Weinstein, care a fost odată unul dintre oamenii cei mai puternici de la Hollywood, de comportament sexual inadecvat, inclusiv viol. Weinstein a negat faptul că ar fi avut relaţii sexuale neconsimţite cu vreuna dintre aceste femei. 
Compania Plan B este cunoscută pentru faptul că a produs trei filme laureate ale premiului Oscar, respectiv "The Departed" (2006), "12 Years a Slave" (2013) şi "Moonlight" (2016).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel