Află ce tip de sex preferă partenerul tău în funcţie de zodie

sex
sex

Orice bărbat are fantezii secrete, pe care se teme să le mărturisească partenerei. Unii dintre ei îşi tratează iubita cât mai tandru, alţii îşi doresc mai mult romantism în dormitor, dar preferă să facă pe durii. Tu ştii care este stilul în care şi-ar dori iubitul tău să facă sex cu tine?

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vrea sex fantezist. Bărbatul născut în zodia Fecioară are o latură mai perversă, pe care te lasă să i-o descoperi încetul cu încetul. Îi place în mod deosebit când partenera acordă atenţie detaliilor în pat. Ce poţi face? Decorează dormitorul într-un mod cât mai erotic, alege un fundal sonor pe măsură şi încântă-i privirea cu un costum îndrăzneţ sau cu o lenjerie provocatoare, potrivit eva.ro.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Vrea sex în care să fie dominat. Bărbatul Balanţă va aprecia dacă iei iniţiativa în pat şi îi spui fără reţineri ce ai vrea să-ţi facă. Plăcerea ta este importantă pentru el şi de multe ori îşi face griji că nu te satisface aşa cum îţi doreşti. De aceea, ar prefera o parteneră dezinhibată, care să zică deschis ce-i place.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vrea sex sălbatic. Bărbatul Scorpion merge pe linia fină dintre plăcere şi durere în timpul sexului. Are un stil aproape brutal de a face sex şi preferă oricând o partidă foarte pasională uneia... pasive. În pat îşi domină clar partenera şi vrea să o vadă cum îl imploră să o ducă pe culmile extazului. Scorpionul are nevoie de o parteneră stăpână pe sine, care să-i ofere iluzia de fragilitate.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vrea sex în viteza a cincea. Bărbatul Săgetător n-are timp de poveşti în pat. Îl plictisesc scenariile clasice, deci sexul în pat, în poziţia misionarului. Are nevoie de o parteneră cu imaginaţie şi mult curaj, care să vină în pat cu idei inedite, dar care să-i şi accepte provocările.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Vrea sex profund. Bărbatul Capricorn consideră sexul ceva instinctual, un act natural, de care avem nevoie. Tocmai de aceea îl preferă cât mai simplu şi direct, fără prea multe picanterii. Îi place însă ca sexul să fie întotdeauna intens şi pasional.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vrea sex în locuri publice. Bărbatul Vărsător este incitat de lucrurile riscante. Trăieşte sexul cu intensitate mai ales atunci când îl practică într-un mod mai ieşit din comun. Adoră sexul nonconformist, în care încalcă reguli. De aceea, este adeptul aventurilor şi îi place rolul de amant.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Vrea sex tantric. Bărbatul Peşti trăieşte sexul cu toate simţurile, iar satisfacţia lui depinde de mai multe lucruri, nu doar de plăcerea fizică. Are nevoie de o parteneră care să-l incite şi la nivel mental şi emoţional. O poţi face practicând cu el sexul tantric, deci alegând un ritm mai domol de penetrare.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Vrea sex spontan. Bărbatul Berbec nu suportă planificările. El este omul momentului, iar asta se aplică şi în viaţa lui sexuală. Nu se dă în vânt după sexul programat sau după situaţiile în care ştie sigur că va avea parte de sex. I se pare mult mai incitant să-l tachinezi şi să-i faci apropouri, dar fără să pui punctul pe i.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vrea sex în multe poziţii. Bărbatul Taur transformă sexul într-un maraton, căci astrele l-au înzestrat cu multă energie sexuală. În pat nu se grăbeşte să ajungă la orgasm. Preferă să se controleze şi să amâne cât mai mult finalul. Îi place să-şi trateze partenera cu mişcări senzuale şi să experimenteze cu ea cât mai multe poziţii sexuale până să încheie partida.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vrea sex erotic. Bărbatul Gemeni crede că savoarea sexului vine de la stimularea intelectuală. Nu pune mare preţ pe tehnici şi poziţii sexuale. În schimb, are nevoie de jocuri erotice în timp ce face sex pentru a trăi o excitare intensă. Îi place să joace roluri în pat, în special rolul profesorului, care dă lecţii şi îşi iniţiază partenera în tenebrele sexului.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Vrea sex romantic. Bărbatului născut în Rac nu i se pare de modă veche sau plictisitor ca partenera lui să vină cu propuneri romantice în pat. Poate că nu ia el iniţiativa, dar îi place să vadă că îl priveşti cu afecţiune şi îl săruţi pătimaş în timpul sexului. Aşa că merită să-ţi laşi latura romantică liberă când eşti în patul lui.

Leu (22 iulie - 22 august)

Vrea sex ca-n filme. Bărbatul Leu este foarte incitat de imaginile şi scenariile sexuale desprinse din filme. I se pare incitant să te domine cu pasiune şi să te aducă pe culmile orgasmului. Vrea să vadă cât eşti de sexy şi feminină şi cum te pierzi în braţele lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel