„Afacerile simplificate”: Ghidul definitiv pentru succesul în afaceri

„Afacerile simplificate: 60 de zile în care să devii as în leadership, vânzări, marketing, execuție, management, productivitate personală și nu numai”. de Donald Miller, este cartea care va revoluționa modul în care privești și gestionezi afacerile în lumea modernă. Scrisă de celebrul autor Donald Miller, această carte recent apărută la editura ap! (ACT și Politon) aduce în prim-plan o abordare practică și accesibilă pentru a-ți transforma visele de afaceri în realitate.

Fie că ești un antreprenor începător sau un lider experimentat, „Afacerile simplificate” oferă un ghid pas cu pas, structurat pe o perioadă de 60 de zile, pentru a te ajuta să devii maestru în leadership, vânzări, marketing, execuție, management și productivitate personală. Cu o viziune inovatoare și o abordare pragmatică, Donald Miller dezvăluie secretele celor mai de succes lideri de afaceri și îți oferă instrumentele esențiale pentru a-ți maximiza potențialul în domeniul afacerilor.

Donald Miller, în calitate de CEO al companiei Business Made Simple, este un lider dedicat care promovează creșterea afacerilor mici prin platforma sa online. Ca prezentator al podcastului Business Made Simple și autor al mai multor cărți de succes, inclusiv bestsellerele „Creează un StoryBrand” și „Marketingul simplificat”, disponibile în limba română la Editura ap!, atât în format clasic, cât și ca eBook sau MP3 downloadabil, Miller aduce în lumina reflectoarelor principiile care l-au propulsat în vârf și pe care, acum, le împărtășește cu alții.

În „Afacerile simplificate”, el se angajează să ofere cititorilor săi instrumentele necesare pentru a-și accelera cariera și pentru a construi companii prospere și profitabile. Promisiunea lui Miller este că, în doar două luni, prin intermediul cărții, cititorii vor dobândi o educație valoroasă în domeniul afacerilor  o oportunitate pentru care mulți oameni ar plăti sume considerabile ca să o obțină într-o școală tradițională de afaceri. Pentru a completa informația oferită în carte, Miller oferă o serie de videoclipuri disponibile pe platforma sa online, BusinessMadeSimple.com/Daily.

„O educație temeinică în domeniul afacerilor nu ar trebui să coste zeci de mii de dolari și ar trebui să se concentreze pe învățarea abilităților practice care pot genera succesul în afaceri. Cartea de față este concepută pentru a te ajuta pe tine și echipa ta să deveniți profesioniști orientați spre valoare. Profesioniștii orientați spre valoare fac mai multe în mai puțin timp, provoacă mai puțin stres și aduc mai multă claritate, câștigând mai mult pentru ei înșiși și pentru cei pe care îi reprezintă. O echipă formată din profesioniști orientați spre valoare este de neoprit.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel