Adriana Bahmuțeanu, mărturisire din căsnicia cu George: "Și-o dori un copil, dar nu alături de mine"

Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuteanu Official
Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuteanu Official

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre dorința soțului ei, George, de a mai avea un copil.

"Și-o dori George un copil, dar nu alături de mine, că eu nu mai fac copii la vârsta mea. Mie nu mi se pare ok ca la 50 de ani să mai faci copii și să îi crești, și să îi susții când au cea mai mare nevoie. Gândește-te cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani, care nu mai e copil e adolescent, e un tânăr care are nevoie de susținere, de suport, de bani, de energie, ca să își facă un drum în viață.

"Există un timp pentru fiecare lucru în viață. L-ai depășit, la revedere"

Eu cred că fiecare lucru se face la timpul lui și nu după scripturi. Dacă până acum lui i-a dat Dumnezeu un copil și mie doi, e bine să ne mulțumim cu atât, să îi creștem frumos pe cei pe care îi avem. Așa da, ca să batem recordul de cea mai în vârstă mamă sau cel mai în vârstă cuplu, dar altfel nu ai cum. La 70 de ani, ești cam sleit de putere, cam bătrân. La școală, o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata.

Nu e ok, există un timp pentru fiecare lucru în viață. L-ai depășit, la revedere. Eu îmi doresc să îmi văd copiii mari și să călătoresc foarte mult. Nu cred că aș mai avea răbdare să schimb scutece acum, decât dacă îmi fac nepoți unul dintre băieți. Deja George este bunic cu prima fiică", a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit WOWbiz.

Ce relație au cei doi copii ai săi cu soțul

"George se înțelege foarte bine cu băieții mei, s-au plăcut din prima clipă. Lor le place că el e musculos și arată fioros, dar în esență este o persoană foarte caldă. (...) Maxi vrea să se mute în SUA, la George acasă, și e nerăbdător să treacă anul acesta ca să se poată înscrie la școală acolo, vara viitoare. În SUA, școlile încep mai devreme și de asta nu am putut să îl mutăm de anul acesta. Mă bucur că George este un model pentru ei și că, la noi în casă, cei trei băieți văd o altă realitate. Noi nu ne certăm, nu vorbim urât. Din contră! Aici este chiar o atmosferă de familie funcțională", spunea Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Vezi și: Adriana Bahmuțeanu, "resetată" de actualul soț, după divorțul de Prigoană: "M-am pregătit pentru asta, am făcut terapie"

 Adriana Bahmuțeanu, amintiri dureroase despre pierderea copilului său, după naștere: "Există o lege a compensației. În viața mea a apărut Blake" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel