Adriana Bahmuțeanu, amintiri dureroase despre pierderea copilului său, după naștere: "Există o lege a compensației. În viața mea a apărut Blake"

Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuțeanu
Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bhamuțeanu a vorbit despre pierderea copilului său, după naștere.

Adriana Bahmuțeanu a pierdut un copil, la trei săptămâni după naștere, din cauza unui fibrom uterin care a afectat sarcina, după cum spune aceasta.

"Da, am pierdut un copil și am trecut foarte greu peste, dar există o lege a compensației, fiindcă în viața mea a apărut Blake, băiețelul lui George, și acum sunt fericită că am trei băieți. Le recomand celor care vor să rămână însărcinate să își facă analizele, fibromul poate crește în timpul sarcinii. Eu am făcut o embolizare a fibromului uterin la dr. Rareș Nechifor și de atunci sunt foarte bine, nu mai am sângerări sau menstră abundentă, m-am reglat din toate punctele de vedere", a spus Adriana Bahmuțeanu, într-un interviu pentru viva.ro.

”Am stat foarte mult să mă gândesc la de ce s-a întâmplat și cum s-a întâmplat. Pentru că aveam o problemă de sănătate, eu nu ar fi trebuit să rămân gravidă! Fibromul ăla crește cu sarcina. Dar acest doctor, pentru că se vedea șef, a spus: "Da, poți să rămâi gravidă. Te ajut eu să faci un copil". Și fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și a împins sarcina, a ”expulzat” copilul. Asta s-a întâmplat!”, povestea Adriana Bahmuțeanu, în 2020, la Antena Stars.

Ce își reproșează

Deși a trecut printr-un moment cumplit, fosta prezentatoare tv a trebuit să meargă mai departe, deși are câteva regrete privind creșterea celor doi băieți ai săi.

"Ca mamă, îmi pare rău că nu am stat mai mult cu copiii mei în primii ani de viață, dar în vremea aia munceam foarte mult și o aveam pe mama ca ajutor. Ea i-a îngrijit, le-a dat acea bază de siguranță care acum le folosește. Mi-aș fi dorit să îi înțeleg mai bine, să nu îi expun unui divorț dureros, să nu treacă prin toate astea, dar așa a fost să fie. Și mi-aș fi dorit să am mintea de acum și să fie ei mici, ca să îi cresc mai frumos decât i-am crescut. Cred că pe lumea asta a trebuit să învăț ce înseamnă răbdarea, fiindcă la început nu am avut răbdare cu ei, dar în timp am învățat că răbdarea este importantă", a mărturisit vedeta.

Ce relație au cei doi copii cu soțul ei

"George se înțelege foarte bine cu băieții mei, s-au plăcut din prima clipă. Lor le place că el e musculos și arată fioros, dar în esență este o persoană foarte caldă. (...) Maxi vrea să se mute în SUA, la George acasă, și e nerăbdător să treacă anul acesta ca să se poată înscrie la școală acolo, vara viitoare. În SUA, școlile încep mai devreme și de asta nu am putut să îl mutăm de anul acesta. Mă bucur că George este un model pentru ei și că, la noi în casă, cei trei băieți văd o altă realitate. Noi nu ne certăm, nu vorbim urât. Din contră! Aici este chiar o atmosferă de familie funcțională", a spus Adriana Bahmuțeanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel