Adriana Bahmuțeanu, "resetată" de actualul soț, după divorțul de Prigoană: "M-am pregătit pentru asta, am făcut terapie"

Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuteanu Official
Sursa foto: Facebook Adriana Bahmuteanu Official

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre viața sa după divorțul de Silviu Prigoană.

"A fost aventura vieții mele (n.r. reclădirea vieții după divorț), pentru că nicio femeie, atunci când se căsătorește, nu se gândește că o să ajungă la divorț, dar da, există viață și după divorț și, dacă odată s-a întâmplat să faci o alegere care să nu mai corespundă, e mai bine să rupi pisica, să stai o perioadă să-ți lingi rănile, să te refaci, din toate punctele de vedere, și să o iei de la capăt.

Îi mulțumesc lui George că a venit în viața mea și că mi-a dat imboldul de a merge mai departe, pentru că nu mă gândeam, neapărat, că o să-mi refac viața și o să mă recăsătoresc. Mă gândeam că asta e, că am o vârstă, dacă o fi să fie, bine, dacă nu, iarăși bine. Mi-a dat acea resetare de care aveam nevoie dar, recunosc, că m-am pregătit pentru asta. Am avut câțiva ani în care mi-am luat "adio" de la fosta relație, am făcut terapie, am studiat psihologie, am terminat toate cursurile, urmează să-mi iau dreptul de practică și mi-a folosit foarte mult lucrul acesta.

"Mi-au trebuit câțiva ani în care să mă schimb"

Și am a învățat foarte multe lucruri pe care generația mea nu le-a învățat la școală sau în adolescență. În prima tinerețe, nu am învățat faptul că, atunci când ai de-a face cu un abuz, poți să-i pui stop și ține de tine să pui stop. Lucrul ăsta l-am învățat din practică, din presă. Intrasem în presă și cred că primele emisiuni, reportaje le-am făcut pe tema abuzului domestic.

Apoi am învățat foarte multe lucruri din viață, pentru că, atunci când nu înveți din familie, din școală ce înseamnă de fapt o relație, ce înseamnă inteligența emoțională, ce înseamnă să găsești o persoană care să-ți fie compatibilă, nimic nu merge în viața personală. Mi-au trebuit câțiva ani în care să mă schimb eu pe mine și acum pot să spun că trăiesc o perioadă foatre frumoasă a vieții mele", a spus Adriana Bahmuțeanu pentru viva.ro.

Vezi și:  "Uite o ciocolată și spune că te-a bătut tac-tu". Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu l-a acuzat că ar fi fost violent cu copiii: "Ce a făcut ea e alienare"

"Fotografia este făcută imediat după ce m-am ridicat de pe masa de operație". Adriana Bhamuțeanu nu se ascunde: "Aș fi o ipocrită" (FOTO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel