Adriana Bahmuțeanu a fost și ea curtată de manelistul Dani Mocanu. ”Băi, știi ce bine mă simt!”

Foto: Facebook / Adriana Bahmuțeanu
Foto: Facebook / Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit în emisiunea lui Măruță că Dani Mocanu a invitat-o la ”cafele”.

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că și ea a fost curtată de către manelistul Dani Mocanu. Declarația vine după ce în ultima perioadă artistul i-a tot făcut declarații de dragoste Anamariei Prodan. 

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Adriana Bahmuțeanu a declarat că s-a simțit extrem de măgulită pentru faptul că un bărbat mai tânăr decât ea a copleșit-o cu mesaje și invitații la cafea, scrie romaniatv.net.

”Numește un bărbat cunoscut din România, din showbiz, sport, politică sau afaceri care ți-a făcut avansuri și presa nu a aflat?”, a întrebat Măruță.

”Da, Dani Mocanu, dar eu nu am acceptat și presa nu a aflat. I-am zis, mulțumesc, mămică, m-ai măgulit, puteai să fii băiatul meu, mă simt bine. Da, mi-a dat mesaje, m-a invitat la mai multe cafele. Și mi-a zis că-i place de mine și am zis: băi, știi ce bine mă simt! Îți mulțumesc!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Anamaria Prodan răspunde declarațiilor lui Dani Mocanu. ”Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager”

Anamaria Prodan i-a răspuns lui Dani Mocanu la mesajele de dragoste transmise în ultima perioadă, dar și după ce i-a fost compusă o piesă cu dedicație, scrie romaniatv.net. 

”Anamaria Prodan trebuie să înțeleagă că sunt singurul bărbat din România care poate să o facă fericită! Să aibă curaj, că e o femeie curajoasă, să mă cunoască, nu o costă nimic. (…) Eu chiar o iubesc pe femeia asta! Nu vreau să deranjez mai mult, mi-e și rușine pe o parte, dar, pe de altă parte, nu am altă variantă decât să îi spun că o iubesc! Public, dacă altfel nu am cum”, a spus Dani Mocanu recent, într-un live pe Tik Tok.

Anamaria Prodan i-a răspuns manelistului și chiar l-a felicitat pentru ceea ce face. 

Citește aici ce mesaj i-a transmis manelistului!

Melodie pentru Anamaria Prodan

Dani Mocanu a lansat recent și o nouă piesă și este cu dedicație, cel mai probabil, pentru Anamaria Prodan, așa cum a promis în urmă cu ceva timp. În versurile piesei, manelistul o menționează pe impresara de fotbal și îi transmite că banii ”nu sunt o problemă”. 

”Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, spune Dani Mocanu în versurile melodiei.

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel