ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Află totul despre admiterea la Academia de Poliție

academia de politie
academia de politie

ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Admiterea în facultăţile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” se face numai prin concurs.

ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Concursul este organizat şi se desfăşoară în conformitate cu prevederile următoarelor acte normative în vigoare şi cu regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere 2014 în facultăţile Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", aprobat de Senatul Academiei.â

VEZI ȘI: ADMITERE FACULTATE 2014. ASE, ESEU MOTIVAȚIONAL-STRUCTURĂ

În Academie, concursul de admitere se organizează pe facultăţi astfel:

Facultatea de Poliţie

- Specializarea „Ordine şi siguranţă publică" învăţământ cu frecvenţă

- Specializarea „Drept" învăţământ cu frecvenţă


Facultatea de Pompieri

- Specializarea „Instalaţii pentru construcţii - pompieri" învăţământ cu frecvenţă

Facultatea de Arhivistică

- Specializarea „Arhivistică" învăţământ cu frecvenţă

VEZI ȘI: ADMITERE FACULTATE 2014: Universitatea VALAHIA Târgoviște, peste 2.600 de locuri

ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Candidaţii de la învăţământul cu frecvenţă şi învăţământ cu frecvenţă redusă, recrutaţi de unităţile teritoriale pentru Facultatea de Poliţie şi Facultatea de Pompieri, se prezintă pentru înscriere la sediul Academiei în zilele de 20 - 21.07.2014, între orele 08.00 – 16.00.

ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Proba de evaluare a cunoştinţelor la Facultatea de Poliţie constă în aplicarea unui Test grilă la disciplinele: Istorie, Limba română şi Limba străină.

ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Testul grilă se elaborează sub forma unui chestionar cu întrebări din cadrul celor trei discipline ale probei de concurs.

VEZI ȘI: ADMITERE FACULTATE 2014: ASE scoate la concurs peste 5.500 de locuri

ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIEÎntrebările din chestionar se întocmesc, se evaluează şi se notează separat, pe discipline. Timpul alocat desfăşurării probei este de 4 ore.

ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Manualele şcolare şi tematica pentru disciplinele de concurs sunt cele prevăzute pentru examenul de bacalaureat 2014 (Anexa nr.2) şi sunt afişate pe site-ul Academiei.

ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Proba de evaluare a cunoştinţelor la Facultatea de Pompieri constă în aplicarea unui Test grilă la disciplinele: Algebră şi Elemente de analiză matematică şi Fizică (Mecanică, Fizică moleculară şi Termodinamică, Electricitate)

ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Testul grilă se elaborează sub forma unui chestionar cu întrebări din cadrul celor două discipline ale probei de concurs.

VEZI ȘI: ADMITERE FACULTATE 2014. TOP FACULTĂȚI neglijate, care aduc SALARII de mii de euro

ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Întrebările din chestionar se întocmesc, se evaluează şi se notează separat, pe discipline. Timpul alocat desfăşurării probei este de 4 ore.

ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Proba de evaluare a cunoştinţelor la Facultatea de Arhivistică constă în,aplicarea unui Test grilă la disciplina Istorie. 

ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Timpul alocat desfăşurării probei este de 90 de minute.  

VEZI ȘI: ADMITERE FACULTATE 2014 POLITEHNICĂ. Află totul despre admiterea la UPB

ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Manualele şcolare şi tematica pentru disciplina de concurs sunt cele prevăzute pentru examenul de bacalaureat 2014 (Anexa nr. 4) şi sunt afişate pe site-ul Academiei.

VEZI AICI MAI MULTE DESPRE ADMITERE


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel