Administratorul unui magazin din Mehedinţi ar fi băgat o angajată în comă. S-a deschis dosar penal

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Poliţia din Mehedinţi cercetează un caz grav de agresiune. 

Conform Rador, administratorul unui magazin a bătut o angajată până când a băgat-o în comă. Femeia este, de altfel, internată în stare gravă la spitalul din Drobeta Turnu Severin. Soţul victimei spune că femeia şi-a depus demisia din cauza neînţelegerilor cu administratorul, dar că acesta a atacat-o când a fost să îşi ia ultimii bani. 

"Prima dată, tot la fel, a ameninţat-o că o bate şi a început să o înjure în toate felurile. A venit şi mi-a spus acasă. Eu i-am spus să nu se mai ducă, lasă că nu-i nicio problemă, găsim în altă parte. Şi acum, dânsul i-a trimis mesaj pe telefon să se ducă ca să-i dea diferenţa de bani, lichidarea şi să-i semneze demisia. Acum, dânsul ce demisie să-i mai semneze că a nenorocit-o la dânsul în birou. Plină de sânge, maşina, geanta, actele, tot, scaun. Vânătăi, mâinile rupte, bătută, dată cu toporul la piept, sânul stâng e negru", a declarat soţul femeii.

"Avem adusă o pacient în vârstă de 37 de ani, în stare agravată, o comă de gradul 1/2 cu multiple leziuni la nivelul membrelor superioare, leziune coloană cervicală şi este în curs de investigaţie", a declarat Elena Bălăloi, purtător de cuvânt al spitalului din Drobeta Turnu Severin. 

S-a deschis dosar penal 

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că în timp ce se afla în incinta societăţii unde lucrează, în urma unui conflict verbal cu administratorul societăţii, femeia ar fi fost agresată de acesta. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", a transmis şi Agent Gabriela Cioceoană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Contactat telefonic, administratorul magazinului a refuzat să-şi spună punctul de vedere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel