Actrița Marisa Abela o va interpreta pe Amy Winehouse într-un nou film biografic

Foto: Pexels/Actrița Marisa Abela o va interpreta pe Amy Winehouse într-un nou film biografic
Foto: Pexels/Actrița Marisa Abela o va interpreta pe Amy Winehouse într-un nou film biografic

Filmările la un nou film biografic despre Amy Winehouse vor începe luni la Londra. Artista va fi interpretată de actriţa britanică Marisa Abela.

Actrița britanică Marisa Abela o va interpreta pe Amy Winehouse într-un film biografic despre regretata cântăreață, filmările urmând să înceapă luni la Londra, a anunțat compania de producție și distribuție Studiocanal.

Intitulat „Back to Black” și regizat de regizorul britanic Sam Taylor-Johnson, filmul se va concentra pe „anii vibranți în care a trăit Winehouse la Londra în primii ani de viață și pe călătoria ei intensă spre faimă”, scrie Reuters.

Câștigătoarea a șase premii Grammy a murit din cauza intoxicației cu alcool în casa ei din nordul Londrei, pe 23 iulie 2011. Winehouse, care s-a luptat cu problemele legate de alcool și droguri în cea mai mare parte a carierei sale, avea 27 de ani. 

Au existat speculații cu privire la cine va interpreta „Rehab” și „Back to Black”. Abela, în vârstă de 26 de ani, este cel mai bine cunoscută pentru drama de televiziune "Industry", despre un grup de absolvenți care concurează pentru locuri de muncă la o bancă de investiții de top. 

„Ca regizor, nu poți cere mai mult. Mă simt emoționată că am acceptat această oportunitate de a realiza povestea frumoasă și tragică a lui Amy în cinema, însoțită de cea mai importantă parte a moștenirii ei – muzica ei”, a declarat Sam Taylor-Johnson într-un comunicat.  

Acest film este o responsabilitate mare pentru regizoare

„Sunt pe deplin conștientă de responsabilitatea pe care o am, împreună cu colaboratorul meu, Matt Greenhalgh, voi crea un film pe care îl vom iubi și prețui pentru totdeauna. La fel cum o facem și pe Amy”, a mai spus Taylor-Johnson.

Taylor-Johnson este cunoscută pentru regia primului film "Fifty Shades of Grey", o adaptare din trilogia de cărți de succes, drama "A Million Little Pieces", precum și episoade pentru serialele de televiziune "Gypsy" și "Solos".

Considerată una dintre cele mai talentate cântărețe ale generației sale, moartea prematură a lui Winehouse a zguduit lumea muzicală. 

Au fost realizate mai multe documentare despre ea, cel mai recent relatat de mama ei și difuzat la BBC în 2021 pentru a marca 10 de ani de la moartea cântăreței.

Un documentar din 2015, "AMY", i-a adus regizorului Asif Kapadia un Oscar, deși tatăl cântăreței, Mitch Winehouse, l-a numit înșelător și a spus că familia s-a disociat de film.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel