Accident GRAV în Prahova. Un copil de 8 ani a murit

Foto: Poliţia Română / Arhivă foto
Foto: Poliţia Română / Arhivă foto

O fetiţă de 8 ani şi mama ei au fost accidentate, joi dimineaţă, în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni în comuna Plopu. Minora a decedat în urma impactului.

Încet-încet, Prahova revine la nefericita tradiție a accidentelor rutiere grave. În ultimele zile, mai multe evenimente rutiere grave au fost raportate de poliţişti. Cel mai recent accident s-a produs în această dimineață, în jurul orei 7.30, în comuna Plopu, pe DJ 102E. O femeie și o fetiță, care traversau carosabilul, au fost lovite de o mașină. Din nefericire, copilul a decedat. 

IPJ Prahova a comunicat: ”Un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturismului, la intrare în comuna Plopu a surprins și accidentat doi pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii în vârstă de 48 de ani și decesul minorei de 8 ani. Femeia are traumatism cranio-cerebral frontal și fractură deschisă la picior. Pentru salvarea acesteia s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD.

În acest moment traficul este blocat pentru cercetare la loculul accidentului. Șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero. În cauză, poliţiştii efectuează verificari pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Revenim cu detalii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel