A murit Nosfe. Șatra Benz: Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea

A murit Nosfe. SURSA FOTO https://www.facebook.com/photo/?fbid=651943812966948&set=a.286378382856828
A murit Nosfe. SURSA FOTO https://www.facebook.com/photo/?fbid=651943812966948&set=a.286378382856828

A murit Nosfe. Anunțul a fost făcut de Șatra Benz. Tragedia s-a petrecut sâmbătă noapte. 

UPDATE: Soția lui Nosfe, după moartea artistului: N-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost

UPDATE: Șatra Benz: De ce a murit Nosfe. Acesta e motivul. Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții

UPDATE: Poliția, anunț în urma morții celebrului rapper Nosfe

În vârstă de 37 de ani, rapperul Nosfe activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra Benz. De asemenea, Nosfe a colaborat și cu Ruby pentru piesa „Condimente”. Era de 20 de ani în piața muzicală. Nosfe s-a născut pe 24 martie 1985 în Galați. A performat în primul său concert în Galați, iar al doilea a fost în Brăila. Nosfe era căsătorit și avea o fetiță. A lansat mai multe albume printre care „Uncle Benz”, „Caps Locked”, „Rollin Stoned 2” și „Înainte Nosferatu”.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, a transmis Șatra Benz.

Șatra Benz a transmis că Nosfe a murit în urma infarct: https://www.dcnews.ro/satra-benz-de-ce-a-murit-nosfe-acesta-e-motivul-va-rugam-sa-nu-mai-raspanditi-informatii-false-despre-imprejurarile-mortii_891238.html

Nosfe a avut aseară un concert, alături de trupa Șatra Benz, și nimic nu prevestea nenorocirea.

VEZI ȘI: Ultimele imagini cu Nosfe înainte să moară / video

Toată lumea a sperat că este doar o glumă. Nimănui nu i-a venit să creadă că Nosfe a murit la doar 37 de ani. Mai avea atât de multe de făcut. Din păcate, nu a fost așa. Mai multe vedete au transmis mesaje de condoleanțe după confirmarea informației.

„Sunt în lacrimi. Nu îmi vine să cred... Darius nu mai e cu noi? Imposibil. Avea doar 37 de ani și toată viața în față și energia cât zece oameni. Unul dintre cei mai muncitori și ambițioși artiști pe care i-am cunoscut. Un suflet imens, mereu deschis și recunoscător. Ultima mea discuție cu el pe WhatsApp...Odihnește-te în pace, Unchiule NOSFE!”, a scris și Florin Grozea.

Luk Beats a transmis și el un mesaj dureros pe contul său oficial de Instagram, pentru a-și lua rămas bun de la colegul și prietenul lui, stârnind zeci de reacții în mediul online. Multora nu le vine să creadă că a plecat atât de repede dintre noi, la doar 37 de ani.

„Iubirea mea, de ce? Ai fost prima persoana care a avut incredere in mine si ai plecat fix la mijlocul drumului :( ce cosmar, vreau sa ma trezesc din el si sa fii langa mine sa te pup. Te iubesc mult de tot”, a scris Luk Beats.

„Ai fost primul din industrie care mi-a răspuns vreodată când am cerut un sfat sau un feedback pentru una dintre piese pe care le-am scos. Ai fost acolo cu sfaturi încă de la prima piesă pe care am scos-o. Ai fost primul care ai dat share. Primul care și-a cerut scuze că nu poate share-ui. Ți-ai dat din timpul tău pentru a-mi răspunde la mesaje, pentru a-mi da un voice cu explicații și îndrumări. M-ai luat în brațe când ne-am văzut la concert tău și mi-ai spus „Baftă, fratele meu”. Am închinat un pahar împreună. Nu erai obligat, eram un străin, un copil, dar tu erai un suflet extraordinar de bun și de calculat. Nu înțeleg și nu percep. Am zis amândoi mai în glumă, mai în serios că odată și odată scoatem o piesă împreună. Îți mulțumesc pentru tot. Pentru prietenia pe care mi-ai încredințat-o, pentru muzica pe care ai creat-o. Condoleanțe Mădălina Crețan & familiei & grupului SATRA BENZ. Vorbele sunt de prisos oricum.Rămas bun și drum lin unchiule NOSFE!”, a transmis și Laichici Adrian Nicolae.

Antonia a scris pe Instagram astfel: „Odihnește-te în pace”. Nane a ținut să scrie și el câteva cuvinte emoționante: „Nu-mi vine să cred că postez asta, fratele meu. Nu găsesc cuvinte să spun nimic potrivit. Love you for”.

„Ne-am văzut acum 2 seri și ieri ți-am cerut piesa aia de o aveam împreună, că trăseseși strofa la ea și m-a spart când am auzit-o. Nu mai apucam să o scoatem. Arată-le la îngeri cine-i cel mare G. te iubesc.”, a scris și Liviu Teodorescu.

„Nu pot sa procesez, nu vreau sa accept. Imi doresc sa fie o gluma. Ma gandesc la Mada si la Iris si doare si ma doare si mai tare. NOSFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa aiba Dumnezeu grija de tine si sa primesti dragostea Lui infinita!!!! Te iubesc Nosfe! Nu pot sa pronunt numele tau fara sa iti vad privirea blanda si zambetul si sufletul tau bun. E mai bogat Cerul”, a fost mesajul transmis de Ruby.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lu-K Beats (@lukbeats)

Nosfe a sfidat moartea cu mai mult timp în urmă: „Era să iau foc în casă efectiv”

Darius Vlad Crețan, pe numele său real, a povestit că în urmă cu mai mulți ani, atunci când se afla în Italia, a trecut printr-o experiență nefericită. La vremea respectivă, în vârstă de 20 de ani, Nosfe se stabilise la Roma, iar într-o zi, celebrul trapper pregătise o porție de cartofi pentru a-i pune la prăjit. 

Nosfe a recunoscut că băuse câțiva litri de tărie, apoi a plecat cu mai mulți prieteni la fotbal.

După ce s-a întors, a pus cartofii pe care îi avea deja pregătiți la prăjit, apoi a așteptat să fie gata. La un moment dat, acesta i-a verificat, însă a considerat că mai trebuie lăsați la prăjit, așa că s-a dus înapoi în cameră. La puțin timp a văzut cum ieșea fum negru și a tras o sperietură zdravănă, fiind la un pas de a arde de viu, în casă.

 

„Era să iau foc în casă efectiv, din cauza unor cartofi prăjiți pentru că băusem trei, patru litri de tărie cu încă doi băieți, veniți de la muncă de pe șantier, după care am fost la fotbal. De la fotbalul ăla, m-am dus acasă cu duba și aveam cartofii ăia deja pregătiți ca să-i prăjesc. I-am pus, apoi m-am întors la ei și i-am verificat, mai trebuia să-i las puțin și m-am așezat pe canapea. M-am trezit înecându-mă de la fum. Am văzut cum ieșeau valuri de fum negru din casă. Mi-am spus că ăsta nu sunt eu, că nu pot să fiu așa. Am intrat și i-am stins. Am stat o oră pe canapeaua aia și mă uitam în gol, ca să se aerisească”, a povestit Nosfe într-un podcast.

 

VEZI ȘI: De ce a murit Nosfe. Boala care în trecut era doar subiect de teză de doctorat face, astăzi, ravagii la tineri / video

 

În urmă cu o lună, Nosfe și soția sa au participat la emisiunea „Chefi la cuțite”:

„În situații de genul acesta se termină cuvintele. Multă putere familiei! Condoleanțe! Nosfe, ne vedem dincolo!”, a transmis chef Florin Dumitrescu.

Sursa foto: Șatra Benz Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel