A fost lansat jocul video în care poți să fii Isus și să ai propriii discipoli. Reacția utilizatorilor

Sursa Foto YouTube  LAGLVL | ¡Tu Nivel de Entretenimiento!
Sursa Foto YouTube LAGLVL | ¡Tu Nivel de Entretenimiento!

A fost lansat pe piață un nou joc video în care este posibil ca jucătorii să-și asume rolul lui Iisus Hristos, să facă minuni, să meargă pe apă, să lupte cu Satana și să-și construiască proprii discipoli.

Jocul despre care vorbim tocmai a avut premiera ca parte a Fan Fest 2023 al IGN și este prezentat ca o reinterpretare ”unică și inovatoare” a Noului Testament.

Rezumatul ”trăsăturilor principale” ale jocului afirmă că acesta va permite jucătorilor: să experimenteze viața lui Hristos de la naștere prin răstignirea și învierea sa, să exploreze recreații precise ale locațiilor semnificative din Țara Sfântă, inclusiv Ierusalim și Galileea, să efectueze peste 30 de miracole, inclusiv hrănirea a 5000 de meseni și mersul pe apă.

Utilizatorii vor putea de asemenea să recreeze Cina cea de Taină, să interacționeze cu discipolii lui Isus, să lupte cu Satana în deșert sau să meargă pe apă.

În prezent, se poate juca gratuit ediția ”Prolog” a jocului, care servește drept introducere la versiunea completă care va fi lansată în lunile următoare, potrivit Supereva.

Jocul a fost întâmpinat cu glume și critici online. Un utilizator de Twitter a comparat jocul cu populara serie Elder Scrolls, spunând: ”Nu am știut niciodată că Isus a făcut minuni făcând vrăji ciudate cu efect de particule precum Skyrim”.

Un alt utilizator a spus pur și simplu: ”Acesta este una dintre cele mai mari blasfemii pe care le-am văzut vreodată”.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost negativă cu privire la jocul video în cauză.

Un utilizator de Twitter a spus: ”În sfârșit, un joc creștin bun”. Pe scurt, ca întotdeauna, sunt cei care arată că apreciază și cei cărora li se pare de prost gust această mișcare. Timpul va decide succesul sau nu al jocului video”.

Acest joc nu este primul făcut despre Isus și Biblie. Există unul din 2008 în care jucătorii își asumă rolul unui discipol al lui Isus și se angajează într-o interpretare extrem de liberă a peste 50 de povești biblice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel