EXCLUSIV  România, exclusă de la Eurovision. Teodora Dinu, prima reacție

Teodora Dinu, artista care a făcut parte din echipa lui Ovidiu Anton, câștigătorul EUROVISION România, a comentat în exclusivitate pentru DC News decizia retragerii țării noastre din concurs.

"Îmi pare rău pentru că ştiu că (n.r. - Ovidiu Anton) a muncit mult şi că şi-a dorit enorm să meargă la Eurovision, cam la fel de mult cum mi-am dorit şi eu, dar vezi tu... Nu mă bucur și nu mă voi bucura niciodată pentru o astfel de decizie... Este inuman să te bucuri în situații de genul acesta", a spus Teodora Dinu pentru DC News.

(w670)

Ovidiu Anton a câștigat Eurovision 2016, selecția națională, cu o echipă extraordinară, dar spre surprinderea multora, la Stockholm (Suedia), artistul urma să fie însoțit de alți colegi de scenă.

Una dintre artistele care a fost la Baia Mare în echipa câștigătorului era Teodora Dinu, o tânără foarte talentată care a ajutat ca show-ul lui Ovidiu Anton să fie complet.

(w670)

European Broadcasting Union - cea mai mare asociație a televiziunilor publice din lume - i-a retras Televiziunii Române /TVR/ calitatea de membru ca urmare a neplății unor datorii în valoare totală de 16 milioane de franci elvețieni. Astfel, TVR nu va mai putea participa la Eurovision Song Contest 2016, care va avea loc în luna mai - se anunță vineri pe site-ul eurovision.tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel