Ionela Năstase, incident neașteptat: Arestați-mă

Ionela Năstase a avut parte de un incident neplăcut pe Autostrada Soarelui.

VEZI ȘI: Ionela Năstase, poveste cumplită: Ce poţi spune la o asemenea veste?! Eram șocată

Jurnalista de la România TV a povestit ce s-a întâmplat când - după un accident rutier - a oprit mașina pentru a filma evenimentul. Ionela Năstase nu a vrut altceva decât să-și facă meseria, iar ce-a urmat vedeți în clipul de mai jos.

"Tare mi-ar placea ca unii politisti sa-si foloseasca excesul de zel oleaca mai constructiv. Domnul din imaginea alaturata parea incurcat in facerea meseriei nu de cativa gură-cască din cauza carora s-a si produs accidentul de ieri de pe Autostrada Soarelui (carambol cu 5 masini dupa ce niste soferi curiosi s-au oprit sa vada ce fac pompierii in jurul unei masini din care iesea fum), ci... fix de reporterul coborat din masina, pe autostrada, tot ca sa-si faca meseria.

M-am incapatanat sa incalc legea invocata cumva de dl politist (art 74, alineatul 1 din OUG 195/2002) si, in calitate de pieton, am filmat cu telefonul fara sa incurc pe nimeni, am trimis in redactie imaginile si am informat in timp real intr-o transmisiune directa la Romania tv. Arestati-ma! Sau luati-mi cele 9 puncte de amenda!", a povestit Ionela Năstase pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel