Iohannis nu l-a invitat pe Regele Mihai la învestirea sa. Ce spune Victor Ciutacu

Klaus Iohannis a precizat că nu l-a invitat pe Regele Mihai la învestitura sa pentru simplul fapt că "așa ceva nu se face". Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat acest subiect.

VEZI ȘI: Ce a zis Iohannis despre Regele Mihai. "Așa ceva NU SE FACE"

"Protocolar vorbind, Codrin Ștefănescu a remarcat posibila gafă în emisiunea mea de aseară (n.r. -"Ediția de seară", de la România TV). El spunea că nu ai cum să îl înviți, fără să faci o gafă, pe Regele Mihai la învestitura președintelui. Până la urmă este o gafă să-l înviți pe Rege la ceremonia de învestire a președintelui republicii".

Imaginea lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a venit, miercuri, la Palatul Elisabeta, unde a fost invitat la un prânz privat cu Regele Mihai. Klaus Iohannis a fost întâmpinat la sosire de principesa Margareta, căreia i-a oferit un buchet de flori, precum şi de principele Radu. Miercuri, înainte de lua prânzul la Palatul Elisabeta, președintele ales a spus că îi va cere scuze Regelui, în numele statului român, pentru cei mai mult de 50 de ani de nedreptăţi împotriva Familiei Regale.

"Dincolo de multe lucruri care nu îmi plac la Klaus Iohannis, faptul că a făcut miercuri acest pas este un bun început. Dacă relația dintre Președinție și Casa Regală vor fi civilizate și de bun simț, este un lucru de salutat. Putem să ne suportăm unii pe alții și fără să ne înjurăm tot timpul. Este un lucru bun. Pe partea de imagine, până acum, Klaus Iohannis se mișcă bine. Ce-o face ca președinte, rămâne să și probeze", a mai zis Victor Ciutacu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel